Hesabım
    Disney Plus, Obi-Wan Kenobi Dizisi İçin Sete Giriyor!

    Sonunda müjdeli haber geldi ve eylül ayında sete girileceği öğrenildi

    Ewan McGregor'un yeniden canlandıracağı Obi-Wan Kenobi karakterine odaklanan Star Wars dizisi, hayranların bir süredir merakla beklediği bir proje. Senarist değişikliği ve pandemi nedeniyle sürekli olumsuz haberlerin geldiği diziden sonundan müjdeli bir haber geldi ve eylül ayında sete girileceği öğrenildi.

    Obi-Wan Kenobi serisini çevreleyen son dedikodular, gösterinin 2021 yılına kadar üretime başlamayacağını iddia etmiş ve hayranları üzmüştü ama yeni gelen haberler serinin önümüzdeki ay üretime başlayacağını belirtiyor. Yapımın Güney Kaliforniya'da bir yerde çekilecek olan dış çekimlerle başlayacağı ise aynı haberlerin bir diğer iddiası. Obi-Wan Kenobi'nin, popüler Disney Plus dizisi The Mandalorian'da Tatooine'i yeniden yaratmak için kullanılan seti kullanacağı doğrulandı.

    Çok arzulanan Obi-Wan Kenobi serisi, yıllar boyunca, fikrin tamamen iptal edildiğine dair yeni söylentiler başta olmak üzere birçok zorlukla mücadele etti. Neyse ki bunun doğru olmadığı ortaya çıktı ve hatta, dizi düşünüldüğünden çok daha erken üretime başlayacak. Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy'nin senaryolardan memnun olmadığı bildirildiğinden dolayı bir aşamada, Lucasfilm, Hossein Amini'nin yerini alacak yeni yazarlar ararken şov süresiz olarak askıya alınmıştı. Bir de altı bölüm olarak planlanan dizinin dört bölüme indirildiği açıklanmıştı ama şimdilik, bu haberleri de unutmak yapılacak en doğru şey. 

    Obi-Wan Kenobi dizisi baş karakter olarak Ewan McGregor'u geri getirecek ve The Mandalorian'la Better Call Saul'un yönetmeni Deborah Chow dümenin başında olacak. Şu anda Disney Plus set ya da bir prömiyer tarihi açıklamadı. McGregor, geçtiğimiz günlerde şovun kendisi ve sahne arkası ikilemleri hakkında bir fikir verdi ve "Senaryolar gerçekten çok iyi. Yazılanın % 90'ını gördüm ve gerçekten beğendim. Yaratıcı farklılıklar var ve söylenen saçmalıkların hiçbiri doğru değil. Tarihleri ​​erteledik ve orijinal serinin son bölümü Star Wars: The Rise of Skywalker yayınlandı. Böylece, herkes yazılanları okudu ve üzerinde daha fazla çalışma yapmak istediklerini hissettiler." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top