Hesabım
    Lily Rabe, HBO İçin ‘Big D.’ Adlı Bir Drama Dizisi Geliştiriyor

    Dizi, 1980 yılında yaşanan gerçek bir olaydan uyarlanıyor

    HBO, baş yapımcıları arasında Lily Rabe'in yer aldığı bir drama dizisi geliştiriyor. Proje şu anda "The Big D." adını taşıyor. Dallas'ta, 1980 yılındaki sıcak ve hararetli yaz mevsiminde geçen şov, hayatları şehrin müstakbel First Lady'si Pat Pangburn ve onun gizemli hafıza kaybı olayını içeren, gizli bir geçmişi ortaya çıkarmak için mücadele eden bir kadın üçgenini takip ediyor.

    Samantha Buck ve Marie Schlingmann projede yazar ve yardımcı yapımcı olarak görev yapacak. Rabe ve Bettina Barrow, Kill Claudio Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapacak. Rabe, yakında çıkacak olan HBO sınırlı dizisi “The Undoing”de Nicole Kidman ve Hugh Grant'le birlikte rol alacak. Ayrıca, şimdiye kadar sekiz sezon yer alan FX antolojisi “American Horror Story”deki performansıyla tanınıyor. Şu anda Amazon'da Barry Jenkins'ten gelen “The Underground Railroad” üzerinde de mesai harcamakta.

    Rabe, 2011'de, "The Merchant of Venice" oyunundaki rolü için hem Tony, hem de Drama Desk Ödülü'ne aday gösterilen başarılı bir tiyatro oyuncusu. Ayrıca, 2005 yılında “Steel Magnolias”le yine Drama Desk Ödülü'ne aday gösterildi. Buck ve Schlingmann’ın geçmiş çalışmaları arasında, yapımcılığını Kill Claudio'nun yaptığı “Sister Aimee” ve 2013 Peabody Ödüllü belgesel “Best Kept Secret” sayılabilir.

    HBO'da geliştirilmekte olan ve yakın zamanda duyurulan diğer projeler arasında "Westworld" yapımcısı Denise Thé'den gelen "Sphere"in bir dizi uyarlaması yer alıyor. Bundan önce, premium kablo ağı, Adam McKay'le yapılan genel anlaşma kapsamında yönetici yapımcılığını üstlendiği COVID-19 aşısı yarışıyla ilgili bir drama üzerinde erken geliştirme aşamasında olduğunu da duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top