Hesabım
    Erin Brockovich'ten Esinlenen ‘Rebel’ın Başrolünde Katey Sagal Yer Alacak

    ABC, "Rebel" için tam sezonluk bir sipariş verdi

    ABC, “Rebel” adlı drama dizisi için doğrudan tam sezon siparişi verdi. Film serilerinden tanınan karakter Erin Brockovich'in hayatından esinlenen dizide Katey Sagal başrolde. Dizinin 2021'de yayında olması planlanıyor. Sagal, hukuk diploması olmayan mavi yaka bir hukuk danışmanı olan Annie “Asi” Bello rolünde yer alacak.

    O, uğruna savaştığı davaları ve sevdiği insanları çaresizce önemseyen komik, dağınık, zeki ve korkusuz bir kadın olarak tanımlanıyor. Rebel, inandıkları uğruna kendini mücadeleye adarsa, her ne pahasına olursa olsun kazanan bir kişiliğe sahiptir. Sagal'ın yanı sıra dizide, Grady Bello rolünde John Corbett, Benji rolünde James Lesure, Cassidy olarak Lex Scott Davis, Lona rolünde Tamala Jones, Ziggie rolünde Ariela Barer, Nate rolünde Kevin Zegers, Luke rolünde Sam Palladio ve Cruz rolünde Andy Garcia yer alıyor.

    "Grey's Anatomy" ve "Station 19" programcısı Krista Vernoff, Trip the Light'tan Alexandre Schmitt'le birlikte pilot bölümü yazdı ve yönetici yapımcılık yapıyor. Tara Nicole Weyr ise yönetmen koltuğunda oturacak. "Rebel" ilk olarak geçtiğimiz ekim ayında ABC'de geliştirilmeye başlandı ve Sagal projeye resmi olarak ocak ayında başladı.

    "Rebel"le birlikte ABC, bu yıl pilot listesinden seçkin birkaç proje üzerinde çalışmaya devam etmeye karar verdi. Bu projeler arasında, Delroy Lindo'nun rol aldığı ve Şef Marcus Samuelsson'dan esinlenen bir topluluk draması olan "Harlem's Kitchen", Shana Goldberg-Meehan'dan gelen komedi “Bossy”, Topher Grace'in başrol oynadığı komedi “Home Economics” ve Kelly Ripa'yla Ryan Seacrest arasındaki ilişkiye dayanan komedi “Work Wife” yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top