Hesabım
    Amazon, 'The Boys' Odaklı Bir Spin-off Dizisi Hazırlıyor

    İkinci sezonun ortasında spin-off için çalışmalar başladı.

    Amazon, The Boys adlı süper kahraman şovu için bir spin-off projesi geliştiriyor. Yapım çalışmaları bir süredir devam ediyor ama şovun ikinci sezonunun güçlü izlenmeler elde etmesi, projenin hızlandırılmasına sebebiyet verdi. The Boys'un baş yapımcısı Craig Rosenberg tarafından yazılan başlıksız spin-off, Amerika'nın sadece genç süper kahramanlar için eğitim veren tek kolejinde geçecek. Kolej, karanlık şirket Vought International tarafından yönetilecek.

    Orijinal dizi gibi, spinoff'un da fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlarını koyarken hormonal, rekabetçi yaşamları izleyen bir anlatımı olacak. Dizinin, kısmen kolej şovu ve kısmen Hunger Games benzeri bir dizi olması bekleniyor. The Boys için bağımsız görüntüleme rakamları mevcut değil ve diğer yayıncılar gibi Amazon da programları için ayrıntılı görüntüleme rakamları yayınlamıyor ama şirket ikinci sezonun şimdiye kadarki en çok izlenen küresel yapımlardan biri olduğunu söylüyor. Orijinal bir Amazon dizisi için yüksek reytingler alan The Boys'un ikinci sezonu, ilk iki hafta rakamlarında birinci sezonun izlenme oranını yüzde 89 oranında geride bıraktı.

    Amazon, şovun bölümlerini haftalık olarak yayınlıyor ve finali 9 Ekim'de yapacak. Yalnızca ABD'de görüntülemeleri ölçen Nielsen İçerik Derecelendirme Raporu, The Boys'un ilk sezonunun yayınlandığı ilk 10 gün içinde bölüm başına ortalama 4,1 milyon izleyici çektiğini söyledi. Mevcut sezonun aksine, ilk sezon bölümleri bir kerede yayınlanmıştı.

    Spin-off, Point Gray Pictures, Kripke Enterprises ve Original Film'le birlikte Amazon Studios ve Sony Pictures Television'dan geliyor. Sony'de genel bir anlaşmaya sahip olan Rosenberg, The Boys programcısı Eric Kripke'yle yönetici yapımcılığı üstlenecek. Point Grey adına Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver, Original Film'den Neal H. Moritz ve Pavun Shetty projede yer alacak. The Boys çizgi roman serisinin yaratıcıları Garth Ennis ve Darick Robertson da yönetici yapımcı olarak yeni seride yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top