Hesabım
    Nicole Kidman'ın Yeni TV Projesi Belli Oldu!

    Kidman, başrolün yanı sıra yapımcılık görevini de üstlenecek

    Nicole Kidman, Amazon'un sipariş ettiği “Things to Be True” dizisinin başrolünü ve yapımcılığını üstleniyor. Andrew Bovell'in aynı adlı oyununa dayanan seri, Bob ve Fran Price adlı karakterlerin yetişkin çocuklarının geleceğini etkileyecek beklenmedik kararlar vermesini izlerken, kalıcı bir evliliğin dayanıklılığını da aile sevgisi üzerinden irdeliyor.

    Kidman, "Sidney'de Andrew'un oyununu izlerken yaşadığım deneyimi asla unutmayacağım. Olağanüstü tiyatro deneyimlerinden birini yaşaım. Andrew’ün oyunu mükemmel ve dizi için senaryoları da aynı derecede iyi. Amazon’un inancı, Jen Salke’nin rehberliği ve olağanüstü üretim ekibiyle, bunun ne olabileceğine dair büyük umutlarımız var." dedi. Bovell, dizi uyarlamasını yazacak ve aynı zamanda sorumlu yapımcı olarak görev yapacak. Kidman, Per Saari ile birlikte Blossom Films aracılığıyla sorumlu yapımcı olarak görev yapacak. 

    Bovell, "Bu, aile hakkında bir hikaye, hayatınızı sadece kaçmaya çalışarak geçirdiğiniz şeyler ve kaybettikleriniz için özlem duyacağınız türden. Nicole Kidman çapındaki bir aktörün Fran Price rolüyle diziye liderlik etmesinden dolayı heyecan duyuyorum. Bir anne ve bir kadın olarak karmaşık, güçlü ve son derece zorlayıcı. Amazon Studios'un önemine sahip bir şirketin hikayeye böylesine güven duyması ve bunu küresel bir kitleye ulaştırmak istemesi beni de heyecanlandırıyor." dedi.

    Bu Kidman için en son Amazon projesi anlamına geliyor. Hali hazırda çalışmaları devam etmekte olan “Pretty Things” dizisinde başrolde yer alacak ve yapımcılığını üstleniyor. Aynı zamanda, “The Expatriates” ve “A Good Marriage” yapımlarında da yönetici yapımcılık görevini üstleniyor. Daha önce, ilk sezonunda beş Emmy ve dört Altın Küre kazanan HBO dizisi "Big Little Lies"ın uyarlamasında, kadın oyuncu dalında adaylıklar ve ödüller kazanmayı başardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top