Hesabım
    Uzay Komedisi ‘Space Force’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Netflix, yıldız isimlerin yer aldığı diziye ikinci sezon onayı verdi..

    Netflix, ikinci bir sezon için “Space Force”u yenilediğini doğruladı. Şovun ilk sezonu mayıs ayında gösterime girdi. İkinci sezon prodüksiyonunun 2021'de Vancouver'da başlaması planlanıyor. Dizi, Başkan Trump'ın ordunun altıncı şubesi önerisinden ilham aldı ve Hava Kuvvetlerini yönetmeyi hayal eden ama bunun yerine kendisini uzay kuvvetlerine liderlik etmekle görevlendirilmiş olarak bulan ödüllü pilot ve dört yıldızlı general Mark R.Naird (Steve Carell)'in hikayesini anlatıyor.

    Dizide ayrıca; Lisa Kudrow, John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Fred Willard, Tawny Newsome, Diana SilversAlex Sparrow ve Don Lake yer alıyor. Carell, diziyi "The Office"in yaratıcısı Greg Daniels'la birlikte yarattı ve her ikisi de yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Daniels, aynı zamanda diğer yönetici yapımcı Norm Hiscock'la birlikte showrunner olarak görev yapıyor.

    3 Arts'tan Howard Klein, aynı zamanda yönetici yapımcı olacak. Gösteri geçen yıl doğrudan diziye sipariş edildi ve duyuru kısa bir süre sonra geldi. Trump, Pentagon'u sözde Uzay Kuvveti'ni yaratması için yönlendirdi. Aralık 2018'de, Pentagon'un ABD Hava Kuvvetleri'nin yetki alanına girecek bir Uzay Kuvveti kurmanın ilk adımı olarak görülen Uzay Komutanlığı'nı yaratması için bir emir imzaladı ve bu gelişme diziye ilham verdi.

    Carell, bu yılın başlarında Variety ile yaptığı bir röportajda, Daniels'ı kendisine bu fikri sunması için aradığını ve Daniels'ın "akla gelen ilk ve tek kişi" olduğunu söyledi. Carell, "Zeki, eğlenceli ve mükemmel bir zevke sahip. Ona dolaylı olarak güveniyorum. Çoğu zaman içgüdülerimiz birbiriyle uyumludur. Genelde aynı tür şeyleri komik, dokunaklı veya ilgi çekici buluyoruz. İlk tanıştığımızdan beri durum böyle." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top