Hesabım
    Armie Hammer, The Godfather'ın Kadrosunda!

    Hammer, filmin çekim sürecini anlatan The Offer adlı diziye dahil oldu..

    Armie Hammer, "The Godfather"ın yapımının perde arkası hikayesini anlatacak olan Paramount Plus dizisi "The Offer"da rol almak için imzayı attı. Hammer, 1972'de “The Godfather”ın yapımcılığını üstlenen Al Ruddy olarak başrolde oynayacak. Seri, Ruddy'nin ikonik mafya dizisi setindeki deneyimine odaklanacak. Ruddy ayrıca 10 bölümlük mini dizide baş yapımcı olarak görev yapacak.

    Michael Tolkin, Nikki Toscano ve Leslie Grief'in de yönetici yapımcılığını üstlendiği “The Offer”ı yazıyor ve yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Paramount Television Studios prodüksiyonu üstlenecek. Hammer, geçmişte "Gossip Girl", "Reaper" ve "American Dad" gibi birçok TV şovunda yer aldı ama "The Offer", bir TV dizisindeki ilk düzenli başrolü olacak.

    Hammer, daha çok sinemadaki performanslarıyla tanınıyor. “The Social Network”, "The Lone Ranger", “J. Edgar, "The Man From U.N.C.L.E." ve Altın Küre adaylığı kazandığı “Call Me by Your Name” en bilinen çalışmaları. The Offer, ViacomCBS, eylül ayında akış hizmeti CBS All Access'ı yeniden markalandırdığını açıkladığında duyurduğu yüksek profilli birkaç projeden biriydi. Diğerleri arasında Oscar ödüllü Taylor Sheridan'ın casus draması “Lioness” ve müzik belgesel dizisi “Behind the Music” de yer alıyor.

    Son zamanlar The Godfather hakkında projeler sıklaşmaya başladı. The Offer dışında, filmin çekim sürecini anlatan bir de film projesi geliştiriliyor. Barry Levinson, adı "Francis And The Godfather" olan filmi yönetecek. 1972 klasiği The Godfather'ın yapımının arka planına odaklanacak olan dramada Francis Ford Coppola rolünde Oscar Isaac ve Robert Evans rolünde Jake Gyllenhaal yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top