Hesabım
    Imogen Poots, Amazon Dizisi ‘Outer Range’in Kadrosunda

    Dizi hakkındaki son detaylar da belli oldu..

    Imogen Poots, yaklaşmakta olan Amazon drama dizisi “Outer Range”te rol alacak. Daha önce duyurulan başrol oyuncusu Josh Brolin'in yanı sıra Lili Taylor, Tamara Podemski ve Tom Pelphrey oyuncu kadrosundaki diğer isimler. Dizi, Wyoming’in vahşi doğasının kenarında akıl almaz bir gizemi keşfeden, toprağı ve ailesi için savaşan bir çiftlik sahibi olan Royal Abbott (Brolin) üzerine kurulu.

    Poots, başrahipleri topraklarında kamp kurmasına izin verecek kadar büyüleyen gezgin bir kadın olan Autumn'u canlandıracak. Karmaşık bir geçmişi sahip olan karakter, gerçekleri ararken pişmanlık duymadan hareket eden ve bilinmeyeni pervasızca kucaklayan bir kişilik olarak tanımlanıyor. Bu, Poots’un kariyerindeki en son televizyon rolü anlamına geliyor.

    Poots, daha önce HBO mini dizisi “I Know This Much Is True”da ve Showtime dizisi “Roadies”te rol aldı. Daha çok,“Black Christmas”, “Vivarium”, “The Art of Self-Defense”, “Green Room”, “Knight of Cups” performanslarıyla tanınıyor ve yakın zamanda “The Father” filmiyle karşımıza çıkacak.

    Brian Watkins, "Outer Range"i yarattı ve sorumlu yapımcı olarak görev yapıyor. Brolin, Zev Borow, Heather Rae ve Plan B Entertainment, Amazon Studios'la birlikte prodüksiyonun başına yer alacak. Dizi, Plan B’nin Amazon'la olan genel anlaşmasının kapsamında yer alıyor. İkisi arasındaki genel anlaşmanın bir parçası olarak, Barry Jenkins'in "The Undergorund Railroad" romanının ve Brian K. Vaughan'ın çok satan çizgi romanı "Paper Girls”ün uyarlamaları bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top