Hesabım
    Tom Hiddleston'lı "Loki" Dizisinden İlk Fragman Yayında

    Disney - Marvel ortaklığından ilk video görücüye çıktı..

    Disney Plus, Marvel Sinematik Evreni kötü adamına odaklanan yeni dizisi “Loki”nin ilk fragmanını yayınladı. Dizi, Mayıs 2021'de yayınlanacak ve duyuru perşembe günü Disney Investor Day etkinliğinde yapıldı. Gelecek dizide, MCU filmlerindeki rolünü yeniden canlandıracak olan Tom Hiddleston başrolde olacak.

    En son “Avengers: Endgame”de sonsuzluk taşlarından biriyle kaçarken görülen Hiddleston, artık tarihin farklı zamanlarında ortaya çıkan ve büyük olayları etkileyen sihirle karşılaşacak. Owen WilsonGugu Mbatha-Raw ve Sophia Di Martino da Hiddleston'la birlikte dizide rol alacak. Ayrıca,  uzun süredir konuşulan ama rolü hala gizli tutulan İngiliz aktör Richard E. Grant de dizide rol alıyor. Kaynaklar, mart ayında dizinin tek bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacağını söyledi.

    Michael Waldron, tüm bölümlerin yönetimini ve yönetici yapımcılığını üstlenen Kate Herron'la birlikte “Loki”de yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin çekimleri Ocak 2020'de başlamıştı ancak devam eden pandemi nedeniyle mart ayında üretim durduruldu. Sektör Covid-19 güvenlik protokolleri altında yeniden açılmaya başladığından, eylül ayında Atlanta, Ga.'da üretime yeniden başlandı.

    "Loki", MCU karakterlerine odaklanan birkaç Disney Plus mini dizisinde biri. Diğer şovlar arasında, "Ms. Marvel", "Hawkeye", "Falcon and Winter Soldier", "She-Hulk", "Moon Knight" ve "WandaVision" yer alıyor. “Loki” 2021'in başlarında Disney Plus'ta piyasaya sürülecek. Diğer yapımların da yayın tarihleri açıklandı ve ilgili haberimizde okuyabilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top