Hesabım
    Samuel L. Jackson'dan Yeni TV Projesi Geliyor!

    Jackson, Apple'ın mini dizisinde rol alacak..

    Özellikle Tarantino filmlerindeki performanslarıyla tanınan Oscar adayı başarılı oyuncu Samuel L. Jackson, Apple mini dizisi “The Last Days of Ptolemy Grey”de başrol oynayacak. Altı bölümlük dizi, kitabı aynı zamanda ekrana uyarlayacak olan Walter Mosley'nin aynı adlı romanından uyarlanıyor.

    Jackson, ailesi ve arkadaşları tarafından, hatta kendisi tarafından unutulan 91 yaşındaki Ptolemy Gray'i canlandırıyor. Yalnız bir bunamanın daha da derinlerine inmenin eşiğinde olan Ptolemy, anılarını kısaca geri kazanmak için muazzam bir fırsat verildiğinde sismik bir değişim yaşar ve bu değerli ve kısa süreli bilinçliliğini yeğeninin ölümünü çözmek ve geçmişiyle hesaplaşmak için kullanır.

    Jackson ve Mosley, Anonymous Content'den David Levine ve Eli Selden ve Diane Houslin'le birlikte dizinin baş yapımcılığını üstlenecek. Apple Studios diziyi çekecek. Jackson daha önce, Anthony Mackie ile birlikte rol aldığı “The Banker” filminin vizyona girmesinde Apple'la ortak olmuştu. Bu proje, aynı zamanda Jackson'ın yakın zamanda başrol olacağı ikinci dizi anlamına geliyor. Eylül ayında, Jackson'ın, Disney Investor Day sırasında "Secret Invasion" çizgi romanlarına dayandığı onaylanan yeni bir Disney Plus dizisinde Nick Fury rolünü yeniden canlandıracağı bildirildi.

    Mosley, altmışın üzerinde kitabın yazarı ve kısa süre önce National Book Ödülleri'nde Amerikan Edebiyatı Üstün Katkı Madalyası ile ödüllendirilmişti. Çalışmaları daha önce televizyona ve filme uyarlandı. Başrolünü Denzel Washington'un oynadığı 1995 yapımı “Devil in a Blue Dress” bunların en önemlilerinden. Mosley, daha önce, FX'te "Snowfall" dizisi için de yazarlık yapmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top