Hesabım
    Ginger Gonzaga, Marvel Dizisi ‘She-Hulk’un Kadrosunda!

    2022'de yayında olacak dizinin kadrosu genişliyor..

    Geçen hafta Disney Plus'a gelen "WandaVision"la Marvel Studios resmen yayın akışı dünyasına girdi. Süper kahraman dizileri yakın zamanda hızını artıracak. Marvel'dan bu yılın sonlarında Disney Plus'a gelecek en az üç (muhtemelen dört) TV dizisi var ve şirket, 2022'de gelecek olan "She-Hulk" dizisinin oyuncu kadrosuyla şimdiden oluşturmaya başladı.

    Deadline'a göre, aktris Ginger Gonzaga, yakında yayınlanacak olan Marvel Studios dizisi “She-Hulk”un oyuncu kadrosuna eklendi. Kesin karakter henüz ortaya çıkmamış olsa da, Gonzaga'nın dizideki en iyi arkadaşı She-Hulk olarak bilinen Jennifer Walters'ı canlandıracağı bildirildi. Daha önce öğrendiğimiz gibi, başrolde “Orphan Black”in ünlü oyuncusu Tatiana Maslany yer alıyor. Gonzaga, dizinin kadrosunda Bruce Banner'ı oynayan Mark Ruffalo'ya da katılıyor. Bruce Banner'ın kuzeni Jennifer Walters, Gama enerjisi tarafından zehirlenerek büyük, yeşil bir süper kahramana dönüşüyor. Ancak Walters, aslında her zaman She-Hulk bedeninde olduğu ve aynı zamanda bir avukat olduğu için Banner'dan farklı. 

    Gonzaga, muhtemelen en çok Showtime’ın dramedi dizisi “Kidding"deki rolüyle tanınıyor. Ayrıca, “Space Force”, “Living with Yourself” ve “Room 104” gibi yeni dizilerde de yer aldı. En son filmi geçen yılki "Bad Therapy" oldu. "She-Hulk"un Disney Plus'ta resmi olarak ne zaman çıkış yapacağı belli değil. Süper kahraman serisinin bu yıl üretime başlaması ve muhtemelen 2022'de yayın hizmetine girmesi bekleniyor.

    Daha önce de duyurduğumuz gibi, Disney Plus, Marvel dünyasından birçok diziyi önümüzdeki yıllarda yayına alacak. Bu diziler arasında bahsi geçen "She-Hulk"un dışında "The Falcon and the Winter Soldier", “Loki”, “Hawkeye”, “Ms. Marvel” ve "Moon Knight" bulunuyor. Bu evrene, yakın zamanda Star Wars dizileri de eklenecek ve fantastik dünya hayranları tam anlamıyla şölen yaşayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top