Hesabım
    "Magpie Murders" Romanı TV'ye Uyarlanıyor!

    2016'da yayınlanan roman, Britbox için dizi oluyor..

    Anthony Horowitz'in PBS Masterpiece ve Britbox UK için uyarlanacak olan suç romanı Magpie Murders'ın yakında çıkacak olan dizisinde yönetmen Peter Cattaneo (The Full Monty) olurken, başrolü Oscar adayı oyuncu Lesley Manville üstlenecek. The Crown'ın beşinci ve altıncı sezonlarında Prenses Margaret'i canlandıracak olan oyuncu, Phantom Thread performansıyla Oscar ve BAFTA adaylığı kazanmıştı.

    Manville, yazar Alan Conway'in son gizemli romanının bitmemiş halinin el yazmasını el eden editör Susan Ryeland'ı canlandıracak. Daha sonra aklına gelen parlak bir fikir hayatını değiştirecek. Manville, "Anthony Horowitz'in çok beğenilen, heyecan verici romanının hayranları, bunun altı bölümlük bir dramaya dönüştürülmesinden son derece memnun olacaklar.  Susan Ryeland'ı canlandırmaktan daha mutlu olamazdım, kendimle boğuşmak için ne harika bir karakter." dedi.

    Yönetmen Cattaneo, "Anthony, kendi romanını harika bir mizah ve zengin katmanlı senaryoyla uyarladı. Lesley Manville tarafından canlandırılan, zekice iç içe geçmiş hikayeler ve bir dizi büyüleyici karakter olacak. Bu, bir yönetmen için karşı konulamaz bir fırsat."  dedi. Magpie Murders, son Alex Rider serisinin arkasındaki Sony Pictures Televizyonu destekli Eleventh Hour Films tarafından çekilecek.

    Magpie Murders, ilk olarak 2016'da yayınlandı ve The New York Times ve Los Angeles Times gibi birçok en çok satanlar listesinin başında yer aldı. USA Today, NPR ve diğerlerinin yıl sonu "en iyi kitaplar" listelerinde de yer almayı başardı. En İyi Roman dalında prestijli Macavity Ödülü dahil uluslararası ödüller kazandı. Susan Ryeland gizem serisinin ilk kitabı ve Horowitz’in devam romanı olan Moonflower Murders ise 2020'de yayınlandı ve şu anda New York Times en çok satanlar listesinde yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top