Hesabım
    ‘Harry Potter’ TV Serisi, HBO Max'le Geliyor!

    Dizinin, HBO için erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi..

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, HBO Max'te bir “Harry Potter” serisi erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Büyücülük dünyasında geçecek dizinin hazırlıklarının bir süredir devam ettiği konuşuluyordu. Şimdi, bu planların daha ciddi bir şekilde ilerlediği öğrenildi. Şu anda, projeye hiçbir yazar ya da oyuncu bağlı olmasa da, kaynaklar dizi için birden fazla yazarla görüşmeler yapıldığını bildirdi.

    Dizinin odak noktasının ne olacağına ya da ilerlemesi durumunda “Harry Potter” zaman çizelgesinin hangi kısmına odaklanacağına dair henüz bir bilgi yok. Warner Bros. ve HBO Max henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak, birçok kaynak projenin erken aşamalarda olduğunu doğruladı. “Harry Potter” kitap serisi, dünya çapında 500 milyondan fazla satan, yedi kitapla tüm zamanların en popüler serilerinin başında geliyor. Daha sonra, yaklaşık 8 milyar dolar hasılat elde eden sekiz filmlik bir film serisine uyarlandılar. Ayrıca, 2022'de piyasaya sürülmesi planlanan üçüncü filmle birlikte, beş filmlik "Fantastik Canavarlar" serisi de yolculuğuna devam ediyor. 

    Bir yandan "Harry Potter" dünyası tartışmaların odağındaydı. Eserin yaratıcısı J.K. Rowling, Haziran 2020'de trans bireyler hakkında olumsuz tweetler attı ve muazzam bir tepki aldı. Ardından, "Fantastik Canavarlar" filmlerinde karanlık büyücü Gellert Grindelwald'ı oynayan Johnny Depp, 2018 yılında, eski eşi Amber Heard tarafından yapılan aile içi şiddet iddiaları nedeniyle bir makale yayınlayan İngiliz tabloid gazetesi The Sun'a açtığı hakaret davasını kaybettikten sonra seriden uzaklaştırıldı.

    Diğer birçok orijinalin yanı sıra, HBO Max'in çalışmalarında halihazırda çok sayıda DC Comics yapımı var. John Cena'nın başrolde olacağı, James Gunn filmi “Suicide Squad”ın spin-off projesi olarak planlanan “Peacemaker”, Greg Berlanti'nin “Green Lantern” dizisi ve JJ Abrams'ın “Justice League Dark” uyarlaması bu projelerin en önemlileri olarak göze çarpıyor. Ayrıca, Abrams ve Bad Robot'un hazırladığı “The Shining”ten esinlenen bir dizi ve Bene Gesserit hakkında bir “Dune” hikayesi de geliştirme aşamasında bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top