Hesabım
    Taron Egerton ve Paul Walter Hauser, Apple İçin Bir Arada!

    Dizi, bir edebiyat uyarlaması olacak..

    AP

    Apple, Taron Egerton ve Paul Walter Hauser'in başrolde oynayacağı "In with the Devil" adlı mini dizi için çalışmalara başladı ve dizi, tam sezonluk bir onay aldı. Altı bölümlük dizi, James Keene ve Hillel Levin tarafından yazılan 2010 tarihli "In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption" adlı romandan uyarlanacak.

    Kitap, Keene'nin hapis cezasına çarptırıldığı ancak şüpheli bir seri katil olan mahkum arkadaşından bir itiraf kopardığında, karşılığında özgürlüğünü kazanmaya çalıştığı gerçek hayatının hikayesini anlatacak. Dizi, iki mahkum arasındaki yakın ilişkiye odaklanacak. Hikaye, insanların kurtuluş arayışı için yapabileceklerini ve göze alabileceği her şeyi araştırıyor. Egerton, dizide Keene rolünde yer alacak.

    Dennis Lehane, uyarlamayı yazacak ve yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Imperative Entertainment’dan Bradley Thomas, Dan Friedkin ve Ryan Friedkin, EDEN Productions'tan, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Kary Antholis ve Keene'yle birlikte yapımcılığı üstlenecek. Egerton ise Richard Plepler'la birlikte yürütücü yapımcı olacak. Michaël R. Roskam dizinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek. Apple Studios prodüksiyonu gerçekleştirecek.

    Egerton, geçtiğimiz yıl Elton John biyografisi “Rocketman”deki başrolüyle Altın Küre kazanmayı başardı. Ayrıca, ilk iki “Kingsman” filminde ve 2018 yapımı “Robin Hood” filminde başrol oynadı. Şu anda Matthew Vaughn'un yönettiği ve Jon S. Baird'in yönettiği Apple Original filmi “Tetris”i çekiyor. Hauser ise, geçtiğimiz yıl Clint Eastwood filmi "Richard Jewell"daki performansıyla ses getirdi. Ayrıca, "I, Tonya" ve "BlacKkKlansman" gibi filmlerde eleştirmenlerce beğenilen performanslar sergiledi. Bir sonraki Disney filmi “Cruella”da Horace rolünde yer olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top