Hesabım
    ‘Game of Thrones’ Animasyon Serisi İçin Çalışmalar Başladı

    HBO Max'ten bir Game of Thrones projesi daha..

    Hali hazırda iki yeni seri birden hazırlanan "Game of Thrones" evreni için bir de animasyon serisi için çalışmalarının başladığı bildirildi. Dizi, şu an HBO Max'te erken geliştirme aşamalarında. Potansiyel dizinin odak noktasının ne olacağına dair hiçbir ayrıntı yok ve şu anda projeye bağlı bir yazar veya ekip üyesi yok. HBO Max şimdilik yorum yapmayı reddetti.

    Geçtiğimiz hafta, George R.R. Martin’in “Tales of Dunk and Egg”ine dayanan bir dizinin HBO’da geliştirildiği bildirilmişti. Fantastik romanların bu yeni serisi, Sir Duncan The Tall'un (Dunk) ve genç bir Aegon V Targaryen'in (Egg), "Buz ve Ateşin Şarkısı" olaylarından 90 yıl önceki maceralarını konu edinecek. HBO şu anda 2022'de gösterime girmesi planlanan "Game of Thrones" prequel dizisi "House of the Dragon"u hazırlıyor. Bu dizi, Westeros'taki Targaryen iç savaşı olan Ejderhaların Dansı olarak bilinen oluşumu anlatacak.

    Orijinal serisi 2019'da sona erdiğinden beri WarnerMedia'da "Game of Thrones" dünyasını genişletmek büyük bir öncelik oldu. Martin'in şu anda yaptığı çalışmalarda Westeros dünyasında çok sayıda proje olduğu bildirildi. Animasyon serisinin HBO yerine yayıncı HBO Max'te kuruluyor olması, WarnerMedia'nın “Game of Thrones”u birden çok platformda büyük bir medya franchise'ına dönüştürme planları olduğunu gösteriyor. Benzer şekilde, WarnerMedia şu anda en iyi bilinen yapımlarına göre bir dizi program hazırlıyor.

    Bu haftanın başlarında “Harry Potter” serisinin HBO Max'te erken geliştirme aşamalarında olduğu bildirildi. HBO Max'in halihazırda, John Cena'nın başrolünü oynadığı, James Gunn'ın “Suicide Squad” filminin yan ürünü olarak tasarlanan “Peacemaker” dizisi ve Greg Berlanti'nin “Green Lantern” dizisi de dahil olmak üzere birçok DC Comics projesi var. Ayrıca, JJ Abrams, yayıncıda bir “Justice League Dark” dizisi de planlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top