Hesabım
    Netflix, "Breath" Dizisiyle Hayatta Kalma Mücadelesi Anlatacak

    Dizinin arkasında Martin Gero ve Brendan Gall var..

    Netflix, Martin Gero ve Brendan Gall'den, bir saatlik drama dizisi sipariş etti. Altı bölümlük dizinin adı "Breathe" olarak belirlendi. Kanada'nın vahşi doğasının ortasında küçük bir uçak düştüğünde, yalnız bir kadın hayatta kalmak için elementlerle ve olasılıklarla savaşmalıdır. Gero ve Gall, Quinn's House Prodüksiyon şirketi adı altında yönetici yapımcı olacak ve dizinin ortak yazarı ve yönetici yapımcılığını üstlenecekler.

    Warner Bros. Television, dizinin prodüksiyonunu gerçekleştirecek. Martin Gero ve Quinn's House, geçen yıl Universal Television'a geçmeden önce Warner Bros. TV'de genel bir anlaşma altındaydı. Gero ve Gall, daha önce NBC'nin başarılı bulunan dizisi “Blindspot”ta da birlikte çalıştı. Gero, diziyi yarattı ve showrunner olarak yer aldı, Gall ise yazar ve yönetici yapımcıydı.

    Blinspot, yakın zamanda beşinci ve son sezonunu yayınladı. Ayrıca, geçen yıl NBC'de sosyal mesafe komedisi “Connecting”i yine beraber kurdular. Gall’un diğer çalışmaları arasında, yine Gero’yla birlikte çalıştığı "The L.A. Complex" dışında "Open Heart" ve "Lovebirds" yer alıyor. O, Gero ve Aaron Abrams hikayede yer alırken, Gall ve Abrams senaryoyu yazdı.

    Gero, "Blindspot" üzerine yaptığı çalışmalara ek olarak, "Stargate" TV evreni için kapsamlı senaryolar yazdı ve "Stargate: Atlantis", "Stargate: SG-1" ve "Stargate Universe" şovları üzerinde yeteneklerini sergiledi. "Stargate: Atlantis"te yönetici yapımcı ve "Stargate Universe"te danışman yapımcıydı. Gero, aynı zamanda The CW'de "Kung Fu"nun yakında gelecek yeni versiyonunun baş yapımcısı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top