Hesabım
    Wagner Moura, Elisabeth Moss'lu ‘Shining Girls’ün Kadrosunda!

    TV dünyasının sevilen yüzleri bir araya geliyor..

    Variety, Wagner Moura'nın Apple dizisi “Shining Girls”te Elisabeth Moss'la başrolü paylaştığını duyurdu. Seri, aynı adlı 2013 Lauren Beukes romanından uyarlandı. Moss, acımasız bir saldırıdan kurtulan bir Chicago muhabirini canlandırıyor ve saldırganın peşine düşerken gerçekliğinin değiştiğini görüyor. Moura, taklitçi bir saldırının genişleyen hikayesinin peşindeki deneyimli bir gazeteci olan Dan'i canlandıracak.

    Memleketi Brezilya'da önemli bir yıldız olan Moura, Amerikalı izleyiciler tarafından en çok uyuşturucu kralı Pablo Escobar'ı oynadığı Netflix dizisi “Narcos”taki başrolüyle tanınıyor. Diğer tanınmış rolleri arasında "Elite Squad" ve devam filmi "Elite Squad: The Enemy Within" bulunuyor. Ayrıca 2013 yapımı “Elysium” filminde Matt Damon ve Jodie Foster'la birlikte rol aldı.

    Silka Luisa uyarlamayı yazacak ve baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Moss ve Lindsey McManus, Love & Squalor adı altında yapımcılık yapacak. Leonardo DiCaprio, Jennifer Davidson'la birlikte Appian Way aracılığıyla yönetici yapımcılığı üstlenecek. Beukes ve Alan Page Arriaga da yönetici yapımcı olarak görev yapacak. MRC Television prodüksiyonu gerçekleştirecek.

    "Shining Girls", Apple'da MRC Television'la ilişkilendirilen en son dizi siparişi anlamına geliyor. Yayıncı daha önce, MRC ile birlikte Civic Center Media'dan Will Ferrell ve Paul Rudd'un oynadığı mini dizi “The Shrink Next Door”u sipariş etmişti. MRC, Damien Chazelle’in Apple serisinin yanı sıra Apple’ın planlanan “Time Bandits” uyarlamasını da yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top