Hesabım
    Elisabeth Moss, Apple İçin Çekilecek 'Shining Girls'ün Başrolünde!

    Ünlü yıldız, aynı zamanda yapımcılık görevi de üstlenecek.

    Elisabeth Moss, Apple'dan tam sezon siparişi alan, 2013 Lauren Beukes romanına dayanan “Shining Girls” adlı dizide başrolü oynayacak ve yönetici yapımcı olarak da görev alacak. Moss, bir saldırıdan kurtulan ve saldırganını ararken hayatının değiştiğini anlayan bir Chicago muhabirini canlandıracak. Silka Luisa uyarlamayı yazacak, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak.

    Moss ve Lindsey McManus, Love & Squalor Pictures başlığı altında prodüksiyon yapacak. Leonardo DiCaprio, serinin yapımcılığını Jennifer Davidson'la birlikte Appian Way üzerinden gerçekleştirecek. Diziyi MRC Television üretecek. Bu proje, Moss için bu ay açıklanan ikinci yeni TV dizisi anlamına geliyor. Daha önce UCP'de çalışma altında bulunan mini dizi “Candy”nin başrolünde olacağı da açıklanmıştı.Moss, ünlü katil Candy Montgomery'yi oynayarak bu projede rol alacak ve aynı zamanda yapımcı olacak.

    Emmy Ödülü sahibi efsane dizi “Mad Men” ve yine ödüllü Hulu dizisi “The Handmaid’s Tale” performanslarıyla çıkış yakalayan Moss, “Top of the Lake” ve “The West Wing” adlı yapımlarda da rol almıştı. Film tarafında ise son zamanlar “Shirley” ve “Invisible Man”le izleyici karşısına çıkmıştı. Gelecek filmleri arasında Wes Anderson'dan “The French Dispatch” ve Taika Waititi'den “Next Goal Wins” yer alıyor.

    “Shining Girls” aynı zamanda Apple'da MRC Television'la ilişkili olan son dizi anlamına geliyor. Apple, daha önce MRC ile birlikte Civic Center Media'dan Will Ferrell ve Paul Rudd'un oynadığı mini dizi “The Shrink Next Door”un siparişini verdi. MRC ayrıca, planlanan “Time Bandits” dizisinin yanı sıra, Damien Chazelle’in Apple için çekeceği yeni seriyi de üretecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top