Hesabım
    Kaley Cuoco, Mini Dizide Doris Day Rolünü Canlandıracak

    The Flight Attendant'ın yıldızı, biyografi dizisinde başrolde.

    HBO Max'in yakın dönem hit dizisi “The Flight Attendant”ın Altın Küre adayı yıldızı Kaley Cuoco, Warner Bros. Television'da yayınlanacak olan bir mini dizide Doris Day'i canlandıracak. Dizi, AE Hotchner'ın, Day'in büyük bir grup şarkıcısı olarak geçirdiği günlerden, 2019'da ölümüne kadar tarihsel olarak tuttuğu, Akademi Ödülü adayı “Pillow Talk” filminin aktrisinin 1976 tarihli biyografisine dayanacak.

    Day, Hollywood'un son klasik efsanelerinden biri olmanın yanı sıra kendini adamış bir hayvan hakları aktivistiydi. Diğer filmleri arasında, "Calamity Jane", "The Man Who Knew Too Much", "Move Over, Darling" ve "The Thrill of It All" yer alıyor. Norman Productions ve Warner Bros. Television, "Flight Attendant" serisindeki başarıdan sonra Berlanti Production'la tekrar takım oluyor, ancak proje için herhangi bir kanal ya da platform henüz onaylanmadı.

    Warner Bros., yönetmen Michael Curtiz'in yönettiği "Romance on the High Seas" filmiyle başlayan Doris Day'in kariyerinde ilk anlaşma imzaladığı stüdyo. Bu filmi daha sonra 40 yapım daha takip etti. "On Moonlight Bay" ve "By the Light of the Silvery Moon" gibi hafif müzikal komedilerde rol aldı ama Frank Sinatra ile "Young at Heart" ve James Cagney ile "Love Me or Leave Me" gibi karakter çalışmaları da yaptı. Bunun yanında "Storm Warning" ve "Julie" gibi gerilim filmleri de filmografisinde yer alıyor. Doris Day, en çok, ekran ortağı Rock Hudson'la yaptığı komedilerle tanınıyor.

    Cuoco’nun Doris Day biyografik serisine olan ilgisi ilk olarak aktris tarafından Altın Küre adaylığının hemen ardından verdiği bir röportajda ortaya çıktı. Daha çok "Big Bang Theory"deki rolüyle tanınan Cuoco, "Hiçbir zaman hiçbir şeye aday olacağımı düşünmemiştim, bu bir hedef ya da aklımdaki bir düşünce değildi. Yukarı çıkmaya devam edeceğim ve şimdi beni hiçbir şey durduramaz. Ufukta daha çok şey olduğunu hissediyorum, çünkü kariyerimin daha yeni başladığını düşünüyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top