Hesabım
    Bir Joe Exotic Belgeseli de BBC'den Geliyor

    Louis Theroux, Exotic'le tanışmasından 10 yıl sonra belgeseli yayınlayacak

    Daha çok Joe Exotic olarak bilinen Joseph Maldonado-Passage, 2019'dan bu yana ilk kez Amerika'ya dönen BBC'nin ünlü belgesel yapımcısının yeni belgeselinin konusu olacak. Louis Theroux: The Cult of Joe Exotic adlı çalışma başlığıyla, bu yapım BBC Two tarafından düzenlendi ve Theroux'nun kendi belgeseli America's Most Dangerous Pets'i çekerken Exotic'le ilk tanışmasından 10 yıl sonra gelmiş olacak.

    Oklahoma'ya geri dönen Theroux, şu anda federal bir hapishanede ikamet eden, cinayet komplosundan ve çok sayıda hayvan zulmünden suçlu bulunan büyük kedi adamla o zamandan beri neler olduğunu keşfedecek. Ancak Exotic, artık bir suçlu olmaktan ziyade, kendisine başkanlık affı kazanmaya çalışan, iyi finanse edilmiş kampanya ekibi bulunan bir medya fenomeni.

    Bu arada Nicolas Cage, Amazon tarafından yapılan bir CBS dizisinde Exotic'i oynayacak. "Bu, Oklahoma'nın kalbinde yer alan ve neredeyse bir karakter kadrosuyla geçen, tam anlamıyla Amerikan hikayelerinden biri. Çok renkli ve inanılamayacak kadar büyük. 2011'de, parkta, sekiz ya da dokuz gün boyunca üç ayrı ziyaretim boyunca çekimler yaptım. Kilitleme sırasında, görüntülere tekrar bakana kadar ne kadar çekim yaptığımızı unutmuştum. O zamandan beri hikaye daha da tuhaflaştı ve büyüdü. Geçen yılın sonunda geri döndüğümde beni asla beklemediğim yönlere götüren gerçek hayattaki bir dramayı açığa çıkardım." dedi.

    BBC'nin belgeseller, tarih ve din içeriklerinden sorumlu yönetici Clare Sillery; "Louis'nin America’s Most Dangerous Pets yapımındaki Joe Exotic'in hayatına ifşa edici ilk bakışının devamında izleyiciler, Amerika'nın en kötü şöhretli figürlerinden birinin garip dünyasına daha derin bakacak. Bu uzun metrajlı özel bölüm, Joe Exotic hikayesinin her açısıyla, daha önce hiç görülmemiş görüntüler ve yepyeni röportajlarla ağzına kadar dolu olacak." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top