Hesabım
    "American Horror Story"nin 10. Sezonunun Resmi Adı Açıklandı

    Ryan Murphy, 10. sezonun isim bilgisini resmen paylaştı..

    Ryan Murphy nihayet, "American Horror Story"nin 10. sezon adını açıkladı. Dizinin yaratıcısı cuma günü yaptığı açıklamada, FX antoloji serisinin 10. sezonunun "Double Feature" olarak adlandırılacağını söyledi. Murphy’nin Instagram videosundaki başlıkta "İki korkunç hikaye, tek bir sezon. Deniz kenarında… Kumun kenarında... Gelmek için çok daha fazlası…" yazıyordu.

    “American Horror Story”nin sezon 10 çekimleri geçen ekim ayında başladı. FX, bu yılın başlarında Murphy'nin antoloji korku serisinin yaz boyunca çekilmesi planlanan yeni sezon prodüksiyonunun salgın nedeniyle yaşanan gecikmelerle 2021'e ertelendiğini duyurmuştu ve ekim ayında ekip sete girebildi. Geçen bahar Murphy, dizinin yeni sezonunda bir şekilde plaj temasının var olacağını küçük ipuçlarıyla duyurmuştu ve sezon fikrinin "hava durumuna bağlı" olduğunu söyleyerek esprili bir göderme yapmıştı.

    10 Kasım'da ise Ryan Murphy, "AHS 10 FX" mesajının arka planında, dövme yapılmak üzere kırmızı dudaklı ve çok keskin dişlere sahip bir ağız içeren ve merak uyandıran bir poster paylaşımında bulundu. Murphy’nin Instagram gönderisine yakından bakarsanız, fotoğrafın sözde yüklendiği yer için verilen konumun Provincetown, Massachusetts olduğunu görebilirsiniz. Yakın zamanda da dizinin yeni oyuncusu Macaulay Culkin'li ilk görsel yine Murphy tarafından paylaşıldı.

    Culkin, dizide Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily RabeAngelica Ross ve Finn Wittrock'la birlikte başrol oynayacak. Bu arada, dizi şimdiden 13. sezon onayı aldı ve en az 3 sezon daha hayranlar American Horror Story izleyebilecekler. American Horror Story: Double Feature'ın 2021 yılı içerisinde yayında olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top