Hesabım
    Hulu, Animasyonlu Komedi Dizisi "Koala Man"e Onay Verdi!

    Hulu, dizi için tam sezonluk bir sipariş verdi..

    Hulu, "Koala Man" adlı animasyon komedi dizisine tam sezon sipariş verdi. Dizi, yapımcı ve yönetmen Michael Cusack'ten geliyor. Benji Samit ve Dan Hernandez ise yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak yer alıyor. "Rick and Morty" ve "Solar Opposites" ortak yaratıcısı olan Justin Roiland, Princess Pictures ve Bento Box'la birlikte yönetici yapımcılığı  üstlenecek. 20th Television Animation, bu projede stüdyo olarak hizmet verecek.

    Seri, Bento Box tarafından bir araya getirildi. Los Angeles'ta ve Princess Pictures ile Bento Box’un yeni başlatılan Princess Bento Studio şirketinin çıkış yeri Melbourne’de üretilecek. Hulu, pek de gizli olmayan bir Avustralya banliyö hayatının süper kahramanı olan Koala Man'in (Cusack tarafından seslendirilen) kimliğini, yaşadığı aileyi ve komik olayları içeren hayatını işleyecek sekiz bölümlük ilk sezon için onay verdi.

    Bu proje, Roiland ve Cusack'in birlikte çalıştığı ilk yapım değil. Cusack’in viral YouTube hiti "Ciggy Butt Brain", Roiland’ın dikkatini çekti daha sonra Cusack'tan "Rick and Morty"nin Avustralya versiyonunu oluşturmasını istedi. Bu hareket, "Bushworld Adventures" adlı animasyon projesine de yol açtı. Buradan oluşan özel proje "Rick and Morty"nin üçüncü sezon galasından bir yıl sonra, 2018'in 1 Nisan Şaka Günü'nde Adult Swim'de 11 dakikalık özel bir bölüm olarak yayınlandı.

    Cusack, geçen sene Adult Swim'de "YOLO: Crystal Fantasy" adlı animasyon serisini oluşturdu. Hernandez ve Samit daha önce "The Tick", "Central Park", "One Day at a Time" ve "Ultra Violet and Blue Demon" gibi şovlarda birlikte çalıştılar. Şu anda 20th Television'da genel bir anlaşma altındalar. Uzun metrajlı filmleri arasında “Detective Pikachu”, ”Addams Family 2” ve “Night Wolf” sayılabilir. "Solar Opposites"a ek olarak, Hulu’nun animasyon listesi şu anda "Crossing Swords"u ve yakında çıkacak olan Marvel şovları "M.O.D.O.K" ve "Hit Monkey"i de içeriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top