Hesabım
    David Thewlis ve Olivia Colman, HBO Dizisinde Buluşuyor

    İkili, cinayet gizemi barındıran bir mini dizide yer alacak..

    Courtesy David Thewlis/AP

    David Thewlis, HBO'nun Sky Studios ortak yapımı olan, bahçelerinde cesetler ortaya çıktığında bir soruşturmanın odağı haline gelen sıradan bir çifti konu alan dört bölümlük mini dizi “Landscapers”ta, adı daha önce duyurulan Oscar ödülü sahibi Olivia Colman'la başrolü paylaşacak. 2016'nın sıra dışı İngiliz komedi dizisi “Flowers” ta Colman'la birlikte çalışan Will Sharpe, dört bölümün de yönetmenliğini üstlendi.

    Dizi, Sister yapım şirketi ve ilk kez TV dizisi yaratıcısı olan Ed Sinclair'den geliyor. Jane Featherstone, Chris Fry, Colman ve Sinclair şirketler adına yapımcı olarak dizide görev alıyor. Şu sıralar, Birleşik Krallık'ta prodüksiyon devam ediyor. Thewlis, en çok “Harry Potter” film serisindeki kurt adam Remus Lupin rolüyle tanınıyor. Ayrıca, 2017'nin “Justice League”inde Ares'i oynadı. Diğer yakın zamandaki çalışmalar arasında FX’in "Fargo" dizisinin 2017 baskısı, National Geographic’in "Barkskins"i ve geçen yıl yayınlanan Charlie Kaufman'ın gerilim filmi "I’m Thinking of Ending Things" sayılabilir. Bir de ikisinde görüneceği ve yakında çıkacak olan "Avatar" devam filmlerinde yer alacak.

    Thewlis, "Bu şüphesiz uzun yıllardır üzerinde çalıştığım en iyi proje. Landscapers"la ilgili her şey büyülü, onun gibisi yok ve parlaklığının dünyanın geri kalanıyla paylaşılabilmesi için işe koyulmaya sabırsızlanıyorum." dedi. Dizi, tanıtım bilgisinde, "aşk ve fantezinin karanlık ve komik bir keşfi" olarak ilan edildi.

    Colman’ın karakteri, eski filmlere ve Western filmlerine takıntılıdır. Bu sebeple, o ve Thewlis’in karakteri HBO’ya göre, "kendi icatlarının anlatılarında kendilerini Hollywood kahramanları olarak görüyorlar" şeklinde tanımlanıyor. Colman, yakın zamanda The Favourite filmiyle Oscar kazanmıştı. Bu yıl ise The Father filmindeki rolüyle yine Oscar için aday durumda. Oyuncu kadrosuna ayrıca, Kate O'Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, Karl JohnsonFelicity Montagu ve Daniel Rigby katılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top