Hesabım
    Netflix, ‘To All the Boys’ Spinoff Dizisinin Hazırlıklarına Başladı!

    Netflix, diziyle, hikayeye yeni bir soluk getirecek..

    Netflix, Anna Cathcart'ın başrol oynadığı, şu an erken geliştirme aşamasında olan bir yan diziyle “To All the Boys” film serisine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Awesomeness Productions ve ACE Entertainment'ın yarım saatlik romantik komedi dizisinin yayıncı tarafından onaylandığı doğrulandı. Dizi, gerçek aşkı bulmak için kendi yolculuğuna çıkan Lara Jean’in küçük kız kardeşi Kitty Song Covey’i (Cathcart) takip edecek.

    “To All the Boys” kitaplarının yazarı Jenny Han, dizinin yaratıcısı, yazarı ve baş yapımcısı olarak projede yer alacak. Siobhan Vivian, Han'la birlikte pilot senaryoyu yazıyor. Netflix için üç “To All the Boys” filminin yapımcılığını üstlenen Awesomeness ve ACE, diziyi geliştirecek. Netflix, olası diziler hakkında yorum yapmayı şimdilik reddetti.

    Cathcart’ın Kitty'si “To All the Boys” filmlerinde anahtar bir rol oynadı ve ilk filmde Lara Jean’ın aşık olduğu önemli mektupları bulup ona gönderdi. İkinci ve üçüncü bölümlerde, Kitty’nin karakteri büyür cesur bir gence dönüşüyor ve ilk ilişkisini yaşıyor. Üç "To All the Boys" filmi Netflix'te büyük bir başarı yakaladı ve yayıncı ilk filmi "şimdiye kadarki en çok izlenen orijinal filmlerden biri olarak" açıkladı.

    Han, film serisinin sona erdiğini düşündü ve "tüm hikayeyi anlattığı" için minnettarlığını ifade etti. Han, "Hikayeyi sonuna kadar görebilmek gerçekten tatmin edici hissettiriyor. Üç kitap olduğu için, ilk filmi yaptığımızda, kimsenin üçünü de yapacağımızı düşündüğünü sanmıyorum. Açıkçası bunu umuyordum ama tüm hikayeyi anlatabilmek çok büyük bir ayrıcalık." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top