Hesabım
    Disney’den 23 Nisan Kutlaması İçin Özel Video

    Disney, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Disney de katıldı ve 35 saniyelik özel bir video yayınladı. Disney'in animasyon filmlerindeki kahramanların sahnelerinden oluşan videoda kalplere dokunan ve yüzleri gülümseten sözlere yer verildi. Disney, kutlama için bir de poster hazırladı ve videoyla birlikte servis etti. 

    Yayınladığı mesajda dünyanın dört bir yanından küçük büyük herkesi hayal etmeye ve yeni maceralara davet eden Disney, yayınlanan videoda herkesin içindeki çocuğa seslendi. Hafızalarımıza kazınan hikayelerle bize çocukluğu çağrıştıran duyguları yaşattı. Disney, "Çocukların ve içindeki çocuğu yaşatanların nesillerdir hayatlarında olan Disney, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor." sözlerine yer verdi.

    Disney'in yayınladığı videoda ilham veren sözlere yer verildi ve bazı filmlerden sahneler yer aldı. Bu filmler arasında, Moana, Rapunzel, Toy Story, Karlar Ülkesi, Ters Yüz, İnanılmaz Aile, Arabalar ve Yukarı Bak gibi hem büyüklerin hem de çocukların sevdiği, bol ödüllü yapımlar yer aldı. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top