Hesabım
    NBC, ‘Young Rock’ ve ‘Kenan’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    NBC, iki komedi dizisine birden devam kararı verdi

    "Young Rock" ve "Kenan", NBC'den ikinci sezon onayı kaptı. NBCUniversal Television and Streaming'in senaryolu programlama başkanı Lisa Katz, "Dwayne Johnson ve Kenan Thompson'ı her hafta NBC'de izlemek ve ailelerin birbirleriyle ilişkilendirilebilir, eğlenceli ve iç açıcı hikayeleriyle bağlantı kurmalarını görmek gerçek bir zevk. Bu iki şovu da başka bir sezon için yenilemekten heyecan duyuyoruz ve Dwayne, Kenan ve her birinin arkasındaki inanılmaz yetenekli kadrolar ve yapımcı ekiplerden daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    "Young Rock", güçlü ve dirençli bir ailede büyümekten, profesyonel güreş ailesinin vahşi karakterleriyle çevrili olmaya ve Miami Üniversitesi'nde futbol oynamaya kadar Johnson’ın hayatının farklı bölümlerine odaklanıyor. Johnson, dizide anlatıcı ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Kadroda ayrıca; Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Adrian Groulx, Bradley Constant, Uli Latukefu, Ana Tuisila, Fasitua Amosa ve John Tui yer alıyor.

    Nahnatchka Khan ve Jeff Chiang seriyi birlikte yarattılar ve Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia, Brian Gewirtz ve Jennifer Carreras'la birlikte yürütücü yapımcılar olarak görev yapıyorlar. Universal Television, Seven Bucks Productions ve Fierce Baby Productions yapımcılığı ortaklaşa üstleniyor. Kenan Thompson, bir Atlanta sabah şovunun sunucusu olarak yüksek profilli bir işte çalışan ve iki kızını (Dani ve Dannah Lane) büyüten bir baba olarak kendisinin bir versiyonunu oynuyor. Kenan, yoluna devam etmeye çalışırken, kayınpederi Rick (Don Johnson), erkek kardeşi Gary (Chris Redd) ve iş arkadaşlarının hepsi hayatını en iyi şekilde yaşama konusunda güçlü fikirlere sahip.

    Jackie Clarke ve David Caspe, Thompson, Lorne Michaels, Ken Whittingham ve Andrew Singer ile birlikte diziyi yarattı ve yönetici yapımcılığı üstleniyor. Universal Television, Broadway Video ile birlikte prodüksiyon yapıyor. NBC’nin diğer onay verdiği diziler arasında “The Blacklist”, “Chicago Fire”, “Chicago Med”, “Chicago P.D.”, “Law & Order: SVU”, "This Is Us" ve “New Amsterdam” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top