Hesabım
    Atv'den Yeni Dizi Geliyor: "Kalp Yarası"

    Atv, iddialı bir hikayeyle geliyor..

    Dizi Atv'de izlenir sloganıyla yıllardır sektöre önemli yapımları kazandıran Atv, yaz sezonu için yine iddalı bir dizi olan “Kalp Yarası”yla geliyor. Genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren oyuncu kadrosu, Hatay’ın eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsüyle iddalı bir yapım olan Kalp Yarası, pek yakında izleyiciyle buluşacak. 

    Yaz sezonu için oldukça iddialı olan yapım, zengin tarihi ve eşsiz kültürüyle medeniyetlerin buluşma noktası Antakya-Hatay’da çekildi. Dizi, bu özelliğinin yanı sıra yüreklere dokunacak bir aşk hikayesi anlatacak. Dizi setinden ilk fotoğrafın yayınlandığı Kalp Yarası'nın yapımcılığını önemli yapımlara imza atan Süreç Film üstleniyor. 

    Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin öyküsü, izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin hikayesi, duayen isim Tomris Giritlioğlu tarafından yaratıldı. Kalp Yarası’nın yönetmenliğini Yıldız Hülya Birban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali ErolMahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top