Hesabım
    "Leyla İle Mecnun" Geri Dönüyor!

    Dizi, orijinal kadrosuyla birlikte Exxen'e geliyor..

    Daha önce TRT ekranlarında yayınlanan ve efsaneler arasına giren Leyla İle Mecnun cephesinden hayranlara müjdeli haber geldi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve yakın zamanda yayın hayatına başlayan Exxen adlı dijital platformun sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre, dizi, tam kadro halinde yeni bölümlerle Exxen ekranlarında olacak.

    Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı, Onur Ünlü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz BozkurtAhmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine bir arada olacak. Aksak ve Ünlü de senarist ve yönetmen koltuğuna geri dönecekler. Dizi için önümüzdeki ay sete girilmesi planlanıyor.

    Exxen'in ve platformun sahibi olan Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda "Efsane geri dönüyor. Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı #LeylaileMecnun, yakında tam kadro #EXXEN’de." sözlerine yer verildi ve ana kadro üyelerinin fotoğrafları yer aldı. Prömiyer tarihi ise henüz belli değil.

    Orijinal dizide, Ali Atay'ın canlandırdığı Mecnun karakterinin hikayesini izledik. Aşık olduğu Leyla'nın sürekli peşinden koşan Mecnun'un yaşadığı komik maceralar izleyicileri eğlendirirken, kendine has özellikleri olan karakterler de şimdiden TV efsaneleri arasına girdi. Senaryo detayları hakkında bir bilgi paylaşılmadı ama yakın zamanda açıklama bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top