Hesabım
    Suç Komedisi ‘Only Murders in the Building’den Fragman!

    Steve Martin, Selena Gomez ve Martin Short başrollerde!

    Steve MartinMartin Short ve Selena Gomez tarafından canlandırılan gerçek suça takıntılı üç yabancının hikayesine odaklanan, Hulu'nun yaklaşmakta olan komedi dizisi “Only Murders in the Building”den ilk fragman yayınlandı. Bahis geçen üç cinayet gizemi fanatiği, beklenmedik bir şekilde kendilerini bir cinayet davasının içinde bulduklarında takıntıları biraz fazla gerçeğe dönüşür ve olaylar ilginç bir hal alır.

    Fragmanda Charles (Martin), Mabel (Gomez) ve Oliver (Short), apartmanlarını sarsan gizemli bir ölümün ardından komşularını ne kadar iyi tanıdıklarını sorguluyor. “Only Murders in the Building”, ortak yaratıcılar ve yazarlar Martin ve John Hoffman'dan geliyor. Martin ve Hoffman, Short, Gomez, Dan Fogelman ve Jess Rosenthal'la birlikte yürütücü yapımcılık da yapacak.

    20th Century Fox Television yapımcılığı üstleniyor. Dizi, Gomez'in sevilen Disney Channel dizisi "Wizards of Waverly Place"den bu yana ilk düzenli senaryolu televizyon rolü olacak. Gomez, müzik kariyerine ek olarak, “Spring Breakers”, “Monte Carlo” gibi filmlerde rol aldı ve "Hotel Transylvania" serisi, "The Fundamentals of Caring" gibi animasyonlarda seslendirme yaptı. Aynı zamanda, Netflix drama dizisi “13 Reasons Why”da yönetici yapımcıydı ve HBO Max yemek programı “Selena + Chef”de sunuculuk ve yönetici yapımcılık yaptı.

    Gomez, eylül ayında Variety'ye verdiği röportajda “Dizinin insanlara çok fazla neşe getireceğini düşünüyorum. Steve ve Marty ile Zoom'daydım ve 'Hiçbir işi bitiremeyeceğim, çünkü onlar çok hızlılar' diye düşündüm" dedi. Hulu, daha önce gerçek suç türünde başarı elde etmişti: Dee Dee Blanchard'ın gerçek hayattaki cinayetine dayanan “The Act”, mini dizi/TV filmi kategorisinde Patricia Arquette'e Emmy ödülü kazandırdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top