Hesabım
    Sebastian Stan ve Maria Bakalova'dan Casus Komedisi Geliyor

    Henüz ismi belli olmayan filmi Paul Feig yönetecek.

    Beyazperde

    Paramount Pictures'ın henüz adı belli olmayan yeni casus komedisinde başrolleri Sebastian Stan ve Maria Bakalova paylaşacak. Filmin kariyerleri bir şekilde tersine gitmeye başlayan başarısız iki casusu konu alacağı biliniyor ancak şimdilik geliştirme aşamasında olan projeden herhangi bir detay paylaşılmadı.

    Deadline'ın duyurduğuna göre senaryoyu Jenny Bicks (Sex and the City, The Greatest Showman) kaleme alacak, yönetmenliği ise Paul Feig (Bridesmaids, A Simple Favor) yapacak. Feig ve filmin yıldızı Sebastian Stan aynı zamanda, Laura Allen Fischer ve Emily Gerson Saines ile birlikte yapımcılığı da üstleniyorlar.

    En çok Marvel Sinematik Evreni'ndeki Bucky Barnes, diğer adıyla Kış Askeri rolüyle tanınan Sebastian Stan, yakın zamanlarda Lily James ile birlikte rol aldığı "Pam & Tommy" mini dizisindeki Tommy Lee rolüyle Emmy, Altın Küre ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde adaylıklar aldı.

    Son olarak Julianne Moore'la başrolü paylaştığı Apple gerilim filmi "Sharper" ile izleyici karşısına çıkan Stan, yakında A24 gerilim filmi "A Different Man" ile hayranlarını şaşırtacak ve çekimleri bu yaz başlayacak olan "Thunderbolts" ile Marvel Sinematik Evreni'ne dönüş yapacak.

    Sebastian Stan Yeni Filmi İçin Tanınmaz Hale Geldi!

    Maria Bakalova'nın çıkışı 2020'de Borat'ın kızı Tutar'ı canlandırdığı "Borat the Subsequent Moviefilm" ile oldu. Performansıyla Altın Küre, SAG ve BAFTA ödüllerine aday gösterilen genç oyuncu yakın zamanda Halija Reijn'in korku komedisi "Bodies Bodies Bodies"de rol aldı ve 5 Mayıs'ta çıkacak olan "Guardians of the Galaxy Vol.3" ile izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top