Hesabım
    "Dune 2"nin Senaryosunda “The Last of Us” Yaratıcısının da İmzası Var

    Craig Mazin, "Dune 2" senaryosunda çalıştığını açıkladı.

    Beyazperde

    "The Last of Us" ve "Chernobyl" dizilerinin yaratıcısı ve dizi sorumlusu Craig Mazin, Denis Villeneuve imzalı "Dune: Part Two"nun senaryosu üzerinde çalıştığını açıkladı.

    Josh Horowitz'in Happy Sad Confused podcast'inde konuşan Mazin, "Sonunda bu ek 'edebi materyal' şeyi var, yani ben 'Ek Edebi Materyal'im." dedi.

    "Ek Edebi Materyal" (Additional Literary Material) terimi, Ocak 2022'den itibaren kullanılan ve esas olarak bir film senaryosu üzerinde çalışmış ancak yazarlık iddiasında bulunamayan kişilere tanınan yeni bir kredi. Bu tanım genel olarak, film veya dizinin senaryosunda diyalog gözden geçirmeleri, karakter çalışması gibi bir şekilde katkıda bulunan senaryo doktorlarını kapsıyor.

    Frank Herbert'in ünlü romanının ikinci yarısının uyarlaması olan filmin senaryosunu yönetmen Denis Villeneuve ve Jon Spaihts kaleme aldı. Hikaye, Chani ve Fremen ile birleşen Paul Atreides'in devam eden yolculuğunu keşfedecek.

    "Dune: Part Two"ya İlk Bakış!

    3 Kasım'da vizyona girecek filmde Paul Atreides olarak Timothée Chalamet, Chani olarak Zendaya, Lady Jessica Atreides olarak Rebecca Ferguson, Baron Vladimir Harkonnen olarak Stellan Skarsgård, Rabban Harkonnen olarak Dave Bautista, Gurney Halleck olarak Josh Brolin, Stilgar olarak Javier Bardem geri dönerken; İmparator Shaddam IV rolünde Christopher Walken, Prenses Irulan rolünde Florence Pugh, Lady Margot rolünde Léa Seydoux ve Feyd-Rautha Harkonnen olarak Austin Butler izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top