Hesabım
    "Ölümlü Dünya 2"nin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Disney+'ta yayınlanması beklenen film, sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

    Taff Pictures, "Ölümlü Dünya 2"nin 1 Aralık'ta vizyona gireceğini duyurdu. Devam filminin Disney+'ta yayınlanması bekleniyordu ancak platformun yerli içerikleri kütüphanesinden kaldırması ve yeni proje alımını durdurmasıyla bu anlaşma bozulmuş gibi görünüyor.

    Ali Atay'ın yönettiği; Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Osman Alkaş gibi isimlerin rol aldığı 2018 yapımı "Ölümlü Dünya"nın devam filmi 2022'nin Ağustos ayında duyuruldu.

    Orijinal kadronun geri döndüğü filmin çekimleri ise geçtiğimiz Mayıs ayında başladı. Filmin konusu hakkında henüz bir açıklama yok. Yayınlanan kısa tanıtım videosu, ilk filmde de yer alan "Anadolu Tat 1071" reklam müziği eşliğinde Mermer ailesinin kırmızı minibüsünü virajlı yollardan ilerlerken gösteriyor.

    Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi imzalı eğlenceli senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve beğenilen performanslarıyla büyük bir ilgi uyandıran ilk film, 11 hafta vizyonda kalmış ve 585 bin 145 seyirciye ulaşmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top