Hesabım
    James Gunn Yeni "Adalet Birliği" Söylentilerini Yalanladı

    DC'nin Comic-Con'da duyurduğu animasyon Justice League filmi tartışmalara yol açtı.

    Warner Bros.

    DC Studios eş başkanı James Gunn, DC Universe geliştirme listesiyle ilgili olarak ortaya atılan söylentilerden ikisini açıklığa kavuşturdu.

    Söylentilerden, Gunn'ın kendi Süpermen yeniden başlatma filmi ve çeşitli süper kahramanları içeren oyuncu kadrosu duyurularıyla ilgili olarak ortaya çıktı. İkincisi ise bu hafta sonu San Diego Comic-Con'un bir parçası olarak gelen bir duyuruyla bağlantılı.

    Green Lantern'in Guy Gardner versiyonu, Hawkgirl ve Mister Terrific'in oyuncu seçimi duyurularının ardından hayranlar bu karakterlerin neden "Superman: Legacy"e dahil olduğunu merak etmeye başladılar. Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav'ın potansiyel alıcıları çekmek için Gunn'a filme olabildiğince fazla DC kahramanı eklemesi gerektiğini söylediğine dair spekülasyonlar ortaya çıktı.

    Gunn, Threads hesabından yaptığı paylaşımla bu iddiaları yalanladı ve "Anlattığım hikayeye uyuyorlar. Hikaye her zaman önce gelir." dedi.

    "Superman: Legacy"e Üç Yeni Kahraman!

    Bu söylenti spekülatif olsa da, hafta sonu DC'nin gelecek yıl çıkacak yeni bir "Adalet Ligi" animasyon filmi duyurmasının ardından biraz daha ağır bir şey ortaya çıktı. Screen Rant'a göre, resmi DC Twitter hesabında filmi duyuran ancak daha sonra silinen bir tweet filmi, başlığın üzerindeki "DC Universe Movie" (DC Evreni Filmi) olarak tanıtıyordu.

    Bu film, "Crisis on Infinite Earths" (Sonsuz Dünyalarda Kriz) hikayesine dayandığı için Gunn'ın olası bir canlı aksiyon "Adalet Ligi" filminin temelini oluşturabileceğine dair tartışmalar hızla alevlendi ve çok sayıda habere konu oldu. Tüm bunlar Gunn'ın yine Threads hesabına giderek ilgili bir makaleye "Hayır" yanıtı vermesine yol açtı.

    Devam eden aktörler grevini göz önüne aldığımızda "Superman: Legacy" hakkında yakın zamanda bir güncelleme gelmeyecek gibi duruyor. Filmin çekimleri grev sona erdiğinde başlayacak.

    Animasyon "Watchmen" Filmi Geliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top