Hesabım
    Amerika Gişesinde "Dehşetin Yüzü 2" ve "Venedik'te Cinayet" Rekabeti

    Kenneth Branagh imzalı 3. Agatha Christie uyarlaması açılışını Amerika gişesinin 2. sırasında gerçekleştirdi.

    .

    Amerika gişesinin lideri değişmedi ve geçtiğimiz hafta sonu açılışını zirvede gerçekleştiren "Dehşetin Yüzü 2" (The Nun II) vizyondaki ikinci haftasında 14.7 milyon dolarla ilk sıradaki yerini korudu.

    Vizyonun önemli yeni filmlerinden "Venedik'te Cinayet" (A Haunting in Venice), zirveyi küçük bir farkla "Dehşetin Yüzü 2"ye kaptırdı ve 14.5 milyon dolarlık açılış hasılatıyla ikinci sıraya yerleşti. Kenneth Branagh'ın bir önceki Agatha Christie uyarlaması olan "Nil'de Ölüm" 12.8 milyon dolar, ilk film "Doğu Ekspresinde Cinayet" ise 28.6 milyon dolar ile açılış yapmıştı.

    Denzel Washingon başrollü aksiyon serisinin son halkası "Adalet 3: Son" (The Equalizer 3) 7.2 milyon dolarla gişenin üçüncü sırasında yer alırken, onu 4.7 milyon dolarla "Benim Çılgın Düğünüm 3" (My Big Fat Greek Wedding 3) izledi. "Adalet 3: Son"un Amerika gişesindeki toplam hasılatı 73.6 milyon dolara ulaştı ancak filmin serinin önceki filmlerini yakalayabilmesi için yaklaşık 25 milyon dolar daha kazanması gerekiyor.

    Amerika gişesinde 2023'ün en düşük hasılatlı hafta sonlarından biri olan 15 - 17 Eylül hafta sonunda ilk beşi tamamlayan film ise geçen hafta olduğu gibi yine "Barbie" oldu. Vizyondaki dokuzuncu hafta sonunda 4 milyon dolar kazanan filmin Amerika'daki toplam hasılatı 626 milyon dolara ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top