Hesabım
    "Cehennem Melekleri 4" Serinin En Kötü Açılışına İmza Attı

    Cehennem Melekleri serisinin son filmi Amerika gişesinde beklentilerin altında kaldı.

    .

    Bu yıl bilet satışları açısından Amerika gişesinin en kötü hafta sonu olan 22-24 Eylül hafta sonunda, "Dehşetin Yüzü 2" gişenin zirvesindeki yerini korudu. Film üçüncü hafta sonunda da gişe lideri olurken Kuzey Amerika'daki toplam hasılatı 69 milyon dolara, küresel hasılatı ise 204 milyon dolara yükseldi.

    Vizyonun önemli yeni filmlerinden "Cehennem Melekleri 4" ise beklentilerin çok altında kalarak ABD Box Office listesinin ikinci sırasına yerleşti. Sektörel raporlara göre ilk hafta sonunda yaklaşık 15 milyon dolar kazanması beklenen film, yalnızca 8.3 milyon dolar açılış hasılatı elde etti ve böylece serinin en kötü açılış yapan filmi oldu.

    Filmin uluslararası pazarda daha güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor ancak bu durumda bile dünya çapındaki ilk hafta sonu kazancı 19 milyon dolar civarında görünüyor; bu da 100 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesine sahip bir film için iyi bir rakam değil.

    Amerika gişesinin üçüncü sırasında ise 6.3 milyon dolarla Kenneth Branagh imzalı Agatha Christie uyarlaması "Venedik'te Cinayet" yer alıyor. Filmin dünya çapındaki hasılatı 70 milyon doları aştı. Denzel Washington liderliğindeki aksiyon serisinin son filmi "Adalet 3: Son" 4.7 milyon dolarla dörüdüncı sıraya yerleşirken; Amerika gişesinin ilk beşini kapatan film, vizyondaki onuncu hafta sonunda 3.7 milyon dolar kazanan "Barbie" oluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top