Hesabım
    "Her Şey Aşk İçin" Sinemalarda!

    Başrollerini Zafer Algöz, Safa Sarı ve Gizem Sevim'in üstlendiği komedi filmi vizyona girdi!

    Senaristliğini ve yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun üstlendiği, başrollerini Zafer Algöz, Safa Sarı ve Gizem Sevim'in paylaştığı komedi filmi "Her Şey Aşk İçin" bugünden itibaren sinema salonlarındaki yerini alıyor.

    İzleyicilere hem bol kahkaha hem de duygusal anlar vadeden "Her Şey Aşk İçin" mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmaya çalışan Sedef (Gizem Sevim) ve Alper'in (Safa Sarı) hikayesini anlatıyor. Alper ve ailesi Sedef'i istemeye giderler ancak Sedef'in Emekli Albay olan dedesi İskender (Zafer Algöz), Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe rıza göstermez. Gençlerin evlenebilmesi için tek bir şartı vardır: Alper'i kendi çiftliğinde 30 gün sürecek bir askeri eğitime tabii tutmak.

    .

    Çaresiz kalan Alper bu durumu mecburen kabul eder ama kendini tahmin ettiğinden çok daha zor durumların içinde bulur. Alper'in bu sırada İskender'in vasiyetini bulmasıyla işler değişir. Artık ortada yarım kalan bir aşk ve giderek hafızasını kaybeden bir adam vardır...

    "Her Şey Aşk İçin"in "Yine de Sen" adlı soundtrack şarkısı da geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. Bestesi Toygun Tosunoğlu'na, sözleri Müge Yahşi'ye ait olan şarkıyı Toygun Tosunoğlu ve Safa Sarı yorumladı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dinleyebilirsiniz.

    Her Şey Aşk İçin Filmine Özel Şarkı: "Yine de Sen"

    "Her Şey Aşk İçin" sinemalarda seyircilerini bekliyor!

    ..

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top