Hesabım
    Daniel Radcliffe, Wolverine Rolüne Hazırlandığı Yönündeki İddialara Ne Dedi?

    Radcliffe, kaslı görüntüsünün ardında yatan gerçeği açıkladı.

    .

    Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, son dönemdeki fiziksel dönüşümünün Marvel Sinematik Evreni'nde Wolverine'i canlandırmak istediğini ya da role hazırlandığını gösterdiği yönündeki söylentilere tepki gösterdi.

    Yakın zamanda Vanity Fair ile yapılan bir yalan makinesi testi sırasında Radcliffe, Hugh Jackman'ın "Deadpool 3"te yeniden canlandıracağı Wolverine rolünü üstlenmek için kas yaptığı yönündeki spekülasyonlara değindi ve bu olasılığı komik bir şekilde reddetti:

    "Vücut çalışıyorum çünkü takıntılıyım ve bunu yapmak istiyorum... Ebeveynlerimi gördünüz, onlar çılgın fitness insanları. Yani bu bana da aktarıldı... ama hayır, Wolverine yok. Gurur duydum, ama hayır."

    Pek çok hayran Radcliffe'i Marvel Sinematik Evreni'nde Wolverine'i canlandıracak favori aktör olarak görüyor; fiziği ve oyunculuk yeteneklerinin onu bu rol için ideal kıldığına inanıyor. Bu söylentiler ise büyük oranda Radcliffe'in TBS komedi dizisi "Miracle Workers"ın 4. Sezon finalinde gömleksiz görünmesiyle alevlendi.

    TBS

    Ek olarak, yakın zamanda yayınlanan bir rapor Radcliffe'in "Deadpool 3"te Jackman ve Ryan Reynolds'la birlikte gizli bir role sahip olabileceğini iddia ederken, sektör kaynaklarından Daniel Richtman kendisinin filmde rol aldığını iddia etti.

    "Harry Potter" Yıldızı Daniel Radcliffe "Deadpool 3" Kadrosunda!

    Ryan Reynolds'ın Deadpool, Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri dönmesinin yanı sıra; X-Men karakterlerinden unutulmuş Marvel karakterlerine ve Taylor Swift gibi pop yıldızlarına kadar onlarca kişiyi kadrosuna toplayıp hayranlara sürprizler yapması beklenen "Deadpool 3"te Radcliffe'i görmek şaşırtıcı olmazdı. Ama yine de şimdilik aktörün filmde olmadığına yönelik açıklamalarıyla yetinmek zorundayız.

    "Deadpool 3"ün En Büyük Sürprizleri Henüz Açığa Çıkmadı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top