Hesabım
    "Alita: Battle Angel" Devam Filmi Ne Durumda?

    James Cameron, geçtiğimiz yaz devam filmi üstünde çalışacağını söylemişti.

    .

    Geçtğimiz Temmuz ayında yönetmen James Cameron, 2019'un distopik filmi "Alita: Savaş Meleği"nin (Alita: Battle Angel) en az bir devam filminin üzerinde çalışıldığını açıklamıştı ancak bu zamana kadar gelecek film ya da filmler hakkında yeni bir bilgi paylaşılmadı.

    Cameron'ın hem senaryosunu yazdığı hem de yapımcılığını yaptığı, Robert Rodriguez tarafından yönetilen orijinal film, geçmiş yaşamını bir savaş droidi olarak yeniden keşfeden hafızasını kaybetmiş bir cyborg'u konu alıyordu.

    Yukito Kishiro'nun orijinal mangasından uyarlanan film, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı ve dünya çapında 400 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Ancak 200 milyon dolarlık büyük bütçesi, gişede kar elde etmediği anlamına geliyordu.

    James Cameron "Alita: Savaş Meleği" Devam Filmini Doğruladı

    Yapımcı Jon Landau uzun süredir bir devam filmi hakkındaki tartışmaları besliyor ve Screen Rant ile gerçekleştirdiği yeni bir röportajında bunu kez daha yaptı. Kendisine, devam filmi için Cameron ve Robert Rodriguez ile görüşmelerinin devam edip etmediği sorulduğunda Landau'nun coşkusunun zerre kadar azalmadığı görüldü.

    "O filmle çok gurur duyuyorum" diyen Landau kesinlikle daha fazlasını yapmak istediğini belirtiyor: "Bunu Avatar ile eş zamanlı olarak yapıyorduk. Ben sette Robert'la birlikteydim ve Jim [Cameron] de işin içindeydi ve bunu gördü. Bir gece film HBO'da çıktı, Jim izlemiş ve izledikten sonra beni aradı. 'Jon, Alita yayındaydı, izlemeye karar verdim. İyi bir film.' dedi (gülüyor) Ve öyle! Bu yüzden o dünyada kesinlikle daha fazlasını yapabilmek istiyorum."

    Şu anda "Alita"nın devam filmine yeşil ışık yakılmadı. Cameron senaryo için çalışacağını belirtmiş olmasına rağmen, önünde üçüncü "Avatar" filminin iki yıllık post prodüksiyon süreci var.

    Tadına Doyamadığımız 10 Bilim Kurgu Evreni

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • James Cameron "Alita: Savaş Meleği" Devam Filmini Doğruladı
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top