Hesabım
    "Dune 2" Denis Villeneuve'ün En Uzun Filmi Olacak

    "Dune" devam filminin süresi ortaya çıktı...

    Warner Bros.

    Dennis Villeneuve'ün merakla beklenen bilim kurgu destanı devam filmi "Dune 2"nin, yönetmenin bugüne kadarki en uzun filmi olacağı ortaya çıktı.

    Twitter kullanıcısı Gavin in Cinema, Film Sınıflandırma ve Derecelendirme Organizasyonu adlı Japon film düzenleyicisinden alınan bir ekran görüntüsü paylaştı. Buna göre film, 166 dakikalık (2 saat 46 dakika) bir gösterim süresine sahip olarak sınıflandırılıyor.

    Bu süre, 155 dakikalık ilk "Dune" filminnden on bir dakika daha uzun, yönetmenin daha önceki en uzun filmi “Blade Runner 2049”dan ise üç dakika daha uzun.

    Frank Herbert'in romanının ikinci yarısından uyarlanan "Dune: Part Two" ailesini yok eden komploculara karşı intikam savaşı yolunda Chani ve Fremenlerle birleşen Paul Atreides'in efsanevi yolculuğunu anlatacak.

    Dune 2 Posterler: Yeni ve Geri Dönen Karakterlerden Oluşan Yıldızlarla Dolu Oyunculara İlk Bakış

    Filmde Paul Atreides olarak Timothée Chalamet, Chani olarak Zendaya, Lady Jessica Atreides olarak Rebecca Ferguson, Baron Vladimir Harkonnen olarak Stellan Skarsgård, Rabban Harkonnen olarak Dave Bautista, Gurney Halleck olarak Josh Brolin, Stilgar olarak Javier Bardem geri dönüyor.

    Ayrıca, İmparator Shaddam IV rolünde Christopher Walken, Prenses Irulan rolünde Florence Pugh, Lady Margot rolünde Léa Seydoux ve Feyd-Rautha Harkonnen olarak Austin Butler izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top