Hesabım
    "Cenazemize Hoş Geldiniz" Galasından Renkli Görüntüler!

    "Cenazemize Hoş Geldiniz" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    Med Yapım, Ay Yapım

    Eğlenceli konusu ve büyük oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Cenazemize Hoş Geldiniz" 22 Aralık'ta sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

    Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Erkan Can, Gözde Seda Altuner, Timur Acar, Şükran Ovalı, Şebnem Sönmez, Deniz Uğur, Hakan Meriçliler, Hayal Ada Topakkaya ve Güven Hokna'nın rol aldığı; Serhat Kılıç ve Müge Boz'un ise konuk oyuncu olarak katıldığı filmin galası da renkli anlara şahit oldu.

    Film, nişan günlerinde kendilerini akla gelmeyecek olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. 4 yıldır birlikte olan İrem ve Ozan'ın nişan günü gelip çattığında İrem, oldukça gergindir çünkü aileleri ilk kez tanışacaktır ve ailesinin her bir üyesi sorun çıkarmaya müsaittir.

    Ozan’ın iyi eğitim almış, aristokrat ailesine karşılık; İrem'in Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden o gün çıkan annesi, dolandırıcı teyzesi, Hollanda’dan gelen çılgın halası, şarkıcılık hasreti çeken teyzesi ve ölmüş kocasını sayıklayan büyük halası nişanda bir araya gelir. Ancak olaylar hiç beklenmedik bir yerden patlak verir. İrem’in büyük babaannesi Atike nişan günü vefat eder. Atike’nin cenazesi belediyenin hizmetiyle buzdolabına konularak eve getirildiğindeyse her şey daha da karışır ve ailenin sırları ortaya dökülmeye başlar!

    Filmin galasında bir araya gelen oyuncular, hem cenazede hem de düğünde söylenebilecek sözlerle filmin temasını yaşatırken, gösterime katılan davetliler ne kadar eğlendiklerini belirterek heyecanı arttırdılar. Merakla beklenen film için vizyon öncesinde lokma da dağıtıldı!

    Senaryosunu Gonca Vuslateri ve Doğacan Güneş Perkün’ün kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. "Cenazemize Hoş Geldiniz" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top