Hesabım
    "Cenazemize Hoş Geldiniz" Sinemalarda!

    Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin senaryosunu Gonca Vuslateri kaleme aldı.

    Nişan günlerinde, kendilerini akla gelmeyecek olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini anlatan komedi filmi "Cenazemize Hoş Geldiniz" vizyona girdi!

    Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu filmin senaryosunu, aynı zamanda filmde oyuncu olarak da yer alan Gonca Vuslateri ve Doğacan Güneş Perkün kaleme aldı.

    "Cenazemize Hoş Geldiniz"in renkli kadrosunda Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Erkan Can, Gözde Seda Altuner, Timur Acar, Şükran Ovalı, Şebnem Sönmez, Deniz Uğur, Hakan Meriçliler, Hayal Ada Topakkaya ve Güven Hokna yer alıyor. Serhat Kılıç ve Müge Boz ise konuk oyuncu olarak rol alıyor.

    "Cenazemize Hoş Geldiniz" Karakterlerini Tanıyalım!

    4 yıldır sevgili olan İrem (Sevda Erginci) ve Ozan'ın (İsmail Ege Şaşmaz), nişan gününde İrem son derece gergindir çünkü ailesinin her üyesi birbirinden deli dolu ve sorun çıkarmaya müsaittir. Ozan’ın anne ve babası (Deniz Uğur ve Hakan Meriçliler) ise çok iyi eğitim almış aristokrat bir ailedir.

    Nişan günü, İrem’in Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden çıkacak annesi (Şebnem Sönmez), dolandırıcı teyzesi (Şükran Ovalı), Hollanda’dan gelen çılgın halası (Gonca Vuslateri), şarkıcılık hasreti çeken teyzesi (Gözde Seda Altuner) ve ölmüş kocasını sayıklayan büyük halası (Güven Hokna) zorluk çıkarırken; asıl büyük olay başka yerden patlak verir.

    İrem'in büyük babaannesi Atike nişan günü vefat eder. Üstüne, cenazesi belediyenin hizmeti olan soğuk sistem buzdolabına konularak aile evinin bahçesine getirilince olaylar karmaşık bir hal alır. Aile üyelerinin sırları ve renkli karakterleri bir bir ortaya çıkmaya başlayacaktır…

    "Cenazemize Hoş Geldiniz" sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top