Hesabım
    Yeni "Scream"den Poster ve Son Detaylar

    Efsane seri geri dönüyor!

    İkonik serinin geri dönüşünü müjdeleyen Scream'in ilk posteri, korkunç bir Ghostface görüntüsüyle birlikte görücüye çıktı. Karanlıkta, bir silüet halinde yer alan Ghostface, zaten kanla kaplı olan ve imzası anlamına gelen Buck 120 bıçağını sallıyor. Poster, seri boyunca doğruluğu sürekli olarak kanıtlanmış bir sözü tekrarlıyor: "Her Zaman Tanıdığınız Biri."

    Posterde yer alan slogan, kahraman Sidney Prescott'ın (Neve Campbell) sadık erkek arkadaşı Billy'den (Skeet Ulrich), kuzeni Jill Roberts'a (Emma Roberts) kadar uzanan, güvenilir veya şüpheci olmayan karakterler olarak tanımlanan önceki Ghostface katillerine atıfta bulunuyor. Bu hamle, geri dönen bir karakter mi? Yoksa yepyeni bir karakter mi? Poster, bu sorulaa da imkan verecek ama yeni katilin de Ghostface maskesi takacağından neredeyse emin gibiyiz.

    Neve Campbell'la birlikte seriye geri dönen isimler David Arquette, Courteney Cox, Roger L. Williams ve Marley Shelton olacak. Yeni oyuncular arasında ise Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle GallnerDylan Minnette ve Sonia Ben Ammar yer alacak.

    James Vanderbilt ve Guy Busick, önceki senarist Kevin Willaimson'la birlikte filmi yazacak. Williamson, aynı zamanda yönetici yapımcı olacak. Bu beşinci bölümü ekrana getirmek uzun ve zor bir yoldu ama şimdiden buna değecek gibi görünüyor. Scream, Wes Craven'ın ikonik slasher'ının 25. yıl dönümü gösterimlerinden önce 14 Ocak 2022'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top