Hesabım
    Mike Flanagan, Star Wars Evreni'nde Geçen Bir Korku Filmi Yapmak İstiyor

    Flanagan, kendi tarzını, Star Wars Evreni'ne getirmek istiyor

    Mike Flanagan, 2000 yılında öğrenciyken ilk filmi Makebelieve'i çektiğinden beri kendisini korku sinemasının önde gelen yönetmenlerinden biri yaptı. Gerald's Game ve Doctor Sleep'le Stephen King'in çalışmalarına daldıktan sonra, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor ve Midnight Mass adlı dizilerle hayran kitlesini artırdı. Flanagan, korku-gizem dizisi The Midnight Club üzerinde meşgulken, Twitter'daki bir gönderide korku türünü Star Wars dünyasına getirmeyi çok istediğini açıkladı.

    Flanagan, "Bu sabah depremle uyandım, birkaç dakika orada oturup, Star Wars Evreni'nde geçen bir korku filmi çekme fikrini gerçekten çok seveceğimi düşündüm." dedi. Death Troopers, Red Harvest ve The Galaxy of Fear serisi gibi daha karanlık bir evrene açılan bir dizi yan kitapla, Star Wars dünyasının korku dolu bir tarafına doğru bir dizi adım atıldı. Ekranda, bazı Star Wars filmlerinde, ilk olarak Return of the Jedi'da görülen Rancor ve destan boyunca yayılmış çeşitli diğer uzaylı canavarlar gibi birkaç korku unsuru zaten var.

    Geçmişte Disney, büyük aile serilerine daha karanlık unsurlar getirme konusunda her zaman çekimser olmuştur. Bununla birlikte, Marvel Sinematik Evreni'nden hikayelere sızan bir dizi korkunç an gördük ve Doctor Strange ile ilk korku filmi sözü verildi. Bu sebeple, belki de şu an, Flanagan için mükemmel bir zaman olabilir. Star Wars: Battlefront yazarı Mitch Dyer, yönetmenin tweetine çabucak yanıt vererek, "On yıldan beri onlardan birini istiyordum. Lütfen!"  dedi.

    Tıpkı Marvel serisi gibi, Star Wars da Disney için her zaman büyük bir iş alanı oldu ve şu anda çeşitli geliştirme aşamalarında olan bir dizi proje var. Kısa bir genel bakış olarak, The Book of Boba Fett aralık ayında geliyor ve hayranların en sevdiği ödül avcısına kendi serisini veriyor. Andor, Star Wars: Rogue One olaylarına yol açan ve 2022'de Ewan McGregor ve Hayden Christensen'in Obi-Wan Kenobi'de merakla beklenen dönüşüyle ​​birlikte gelen bir prequel serisi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top