Hesabım
    Rebecca Ferguson, Dune'dan Kesilen Bir Sahneyi Paylaştı

    Rebecca Ferguson, Dune'da oğlunu canlandıran Timothee Chalamet'in doğum günü için yaptığı paylaşımda filmden kesilen bir sahneyi paylaştı.

    Başarılı yönetmen Denis Villeneuve'nin yönettiği ve Frank Herbert'in klasik bilim kurgu romanından uyarlanan Dune'da, Lady Jessica olarak izlediğimiz Rebecca Ferguson, Instagram hesabında, filmin son halinde yer almayan bir sahnenin kamera arkası fotoğrafını paylaştı.

    Lady Jessica, Dune'da oldukça önemli bir karakter. Romanın ve dolayısıyla filmin ana kahramanı olan Paul Atreides'in annesi ve bir Bene Gesserit rahibesi olarak Paul'un eğitiminden de sorumlu olan kişi. Ferguson tarafından paylaşılan fotoğraf, filmde Paul Atreides rolünde izlediğimiz Timothee Chalamet ile kendisinin bıçaklı bir dövüş eğitimi sahnesini gösteriyor. Filmde Lady Jessica ve Paul'un yer aldığı böyle bir sahne bulunmuyordu.  

    Her ne kadar filmin hayranları günün birinde, kesilmiş sahnelerin de yer aldığı "Director's Cut" versiyonunu izleyebilmeyi umut etse de yönetmen Villeneuve filmin böyle bir versiyonunun çıkmayacağını duyurmuştu. Dune'un Director's Cut versiyonunu izlemek istediğini söyleyen isimler arasında, yine seride oldukça önemli bir rolü olan Duncan Idaho karakterini canlandıran Jason Momoa da bulunuyordu. 

    Timothee Chalamet'in doğum günü için paylaştığı fotoğrafın altına "Sevdiğiniz bir sahnenin kullanılmaması her zaman garip bir duygudur. Umarım bir gün bu size ulaşır arkadaşlar" yazarak filmin daha uzun bir kurgusunu izlemek isteyenlerin arasında yer aldığını belirtti. Bu konuda oyuncuların da hayranlarla aynı safta yer alması, Dune'da yer almayan sahneleri bir gün izleyebileceğimizi umut etmemizi sağlıyor. Fakat şimdilik, en azından çekimleri 2022 yazında başlayacak olan devam filmi gelene kadar, serinin ilk filmiyle idare etmemiz gerekiyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Rebecca Ferguson (@officialrebeccaferguson)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top