Hesabım
    "Çığlık"tan Son Fragman Paylaşıldı!

    İkonik korku serisinin 5. filmi "Çığlık" yarın sinemalarda!

    Paramount Pictures, ülkemizde yarın vizyona girecek olan Çığlık filminin son fragmanını paylaştı. 1996 yılında Wes Craven tarafından yönetilen ilk Çığlık filmi ile başlayan korku filmi serisi, ilerleyen yıllarda gelen 3 devam filmi ile birlikte sona ermişti. Aslında Çığlık 4, yeni bir üçlemenin başlangıcı olarak planlanmıştı fakat, yönetmen Wes Craven'in 2015 yılında hayata veda etmesinin ardından bu proje rafa kalkmıştı.

    Şimdi, serinin 4. filminden 11 yıl sonra yeni bir Çığlık filmi vizyona giriyor. Hollywood'un son sektörel tahminlerine göre, serinin beşincisi olan bu filmin, serinin izlenme rekorunu kırması bekleniyor. Ayrıca filmle ilgili ilk yorumlar da oldukça olumlu. Bütün bunlar, Çığlık serisinin hayranlarını ve korku filmi severleri heyecanlandırmaya yetiyor.

    Filmin senaryosu James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazıldı. Yönetmenliği ise Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett üstleniyorlar. İlk filmlerin senaristi Kevin Williamson, bu yazar ve yönetmen ekibiyle görüştükten sonra filmin emin ellerde olduğuna karar vermiş ve projeye yürütücü yapımcı olarak dahil olmayı kabul etmiş.

    Çığlık'ta, Neve CampbellCourtney Cox ve David Arquette ikonikleşen rolleri ile Woodsboro'ya geri dönüyorlar. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jack Quaid, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Mason Gooding, Kyle GallnerSonia Ammar ve Dylan Minnette gibi yeni isimler yer alıyor.

    Çığlık, 14 Ocak'ta sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top