Hesabım
    Will Smith, Chris Rock'tan Özür Diledi

    Oscar Ödülleri töreninde komedyen Chris Rock'a tokat atan Will Smith, özür diledi ve davranışının "kabul edilemez ve bağışlanamaz" olduğunu söyledi.

    Pazar gecesi düzenlenen Oscar ödül törenine Will Smith'in, sunuculuk yapan Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Başlangıçta şaka sanılan fakat Will Smith'in Chris Rock'a bağırarak küfür etmesinin ardından gerçek olduğu anlaşılan olay sonrasında herkes şaşkınlık yaşadı. 

    Olaydan çok kısa bir süre sonra Will Smith'in En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandığı açıklandı ve ödülü almak için sahneye çıkan oyuncu gözyaşları içinde yaptığı konuşmasında Akademi'den ve törendeki davetlilerden özür diledi ancak Chris Rock'tan hiç bahsetmedi. Olayın detaylarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 

    Aradan geçen 24 saatin ardından Will Smith, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Chris Rock'tan da özür diledi ve davranışının "kabul edilemez ve bağışlanamaz olduğunu" belirtti.

    Will Smith'in açıklmasının tamamı şu şekilde:

    "Şiddetin tüm biçimleri zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve bağışlanamazdı. Beni kırmak, üzmek pahasına da olsa şakalar bu işin bir parçası ama Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal olarak tepki verdim. 

    Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum, Chris. Çizgiyi aştım ve yanılmışım. Utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamın göstergesi değildi. Sevgi ve nezaketin olduğu bir dünyada şiddete yer yoktur.

    Ayrıca Akademi'den, törenin yapımcılarından, tüm katılımcılardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür diliyorum. Williams Ailesinden ve Kral Richard ailemden özür dilemek istiyorum. Davranışımın, aksi takdirde hepimiz için muhteşem olan bir yolculuğu lekelediği için çok üzgünüm."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Will Smith (@willsmith)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top