Hesabım
    Javier Bardem'den "Dune 2" Hakkında Merak Uyandıran Açıklamalar

    Bardem, Denis Villenueve'nin "Dune 2" "parçaları bir araya getirmek konusunda harika bir iş çıkardığını" ve "insanları şaşırtacağını" söyledi.

    Frank Herbert'in kaleme aldığı bilim kurgu klasiğinden uyarlanan "Dune" filminde, Stilgar karakterine hayat veren Javier Bardem, merakla beklenen devam filminin senaryosu hakkında konuştu. 

    İlk filmin başarısı üzerine, Warner Bros'tan devam filmleri için izin çıkınca "Dune 2" için çalışmalara hemen başlandı. Denis Villeneuve'nin bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı bu bilim kurgu üçlemesinin, sıradaki filmi 2023 yılında vizyona girecek. 

    Javier Bardem, ikinci filmin senaryosunun genellikle kitaba bağlı bir şekilde ilerlediğini fakat olayların birbirine bağlanma şeklinin seyircilere sürprizler yaşatacağını söyledi. Villeneuve'nin senaryoyu uyarlama konusundaki yeteneğinden övgüyle söz eden Bardem, hem ilk filmin senaryosunu ne kadar başarılı bulduğunu belirtti hem de devam filminin ele alınış şeklinden, Dune evreninin çeşitli yönlerinin birbirine benzersiz bir şekilde bağlanmasından etkilendiğini açıkladı.

    Bardem'in Comicbook ile gerçekleştirdiği röportajda söylediklerinin tamamı şu şekilde: Yeni taslağı okudum ve parçaları insanları şaşırtacak şekilde bir araya getirmek konusunda harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Açıkçası ne olduğuna şaşırmayacaklar, çünkü onlar kitabı okudular, ama olayların nasıl bir araya getirildiğinene şaşıracaklar.Ben çok etkilendim. Dolu dolu bir film ve ağırlığını hissedebiliyorsunuz ama aynı zamanda keyfini çıkarabileceğiniz bir film Bu insanlarla çöle geri dönmek için sabırsızlanıyorum ve gelmiş geçmiş en iyi yönetmenlerden biri olan Denis'le geri döndüğüm için çok mutluyum. O sevimli bir adam.

    Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca FergusonStellan Skarsgård gibi oyuncuların geri döneceği devam filminde kadroya Florence PughAustin Butler ve Christopher Walken da katılıyor. Filmin çekimleri önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top