Hesabım
    Daniel Kaluuya "Black Panther 2"de Olmayacak

    Daniel Kaluuya, takvim uyuşmazlığı nedeniyle devam filminde olmayacağını açıkladı.

    Daniel Kaluuya, bu sonbaharda vizyona girecek olan "Black Panther" devam filmi "Black Panther: Wakanda Forever"da olmayacağını açıkladı. 2018 tarihli orijinal filmde Kaluuya, Wakanda Kralı T'Challa'nın yani Black Panther'in (Chadwick Boseman) en yakın arkadaşı ve aynı zamanda savaşçı Okoye'nin (Danai Gurira) kocası olan W'Kabi karakterine hayat vermişti. 

    Son olarak Jordan Peele'nin merakla beklenen korku - gerilim filmi "Nope"ta (Hayır) rol alan Kaluuya, filmin tanıtım turlarında verdiği bir röportajda, çalışma takvimindeki yoğunluktan dolayı "Black Panther 2" ile "Nope" çekimlerinin çakıştığını bu nedenle filmde rol alamadığını duyurdu. 

    Çekimleri birkaç kez durdurulmak zorunda kalınan ve vizyon tarihi ertelenen "Black Panther: Wakanda Forever" 11 Kasım'da sinema salonlarındaki yerini alacak. İlk filmde olduğu gibi, yine Ryan Coogler tarafından yönetilen filmde Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Letitia Wright, Winston DukeAngela Bassett ve Dominique Thorne gibi isimler rol alıyor. 

    Hayatını kaybeden Chadwick Boseman'ın yerine başka bir oyuncuyu dahil etmeyecek olan filmin konusuna dair ayrıntılı bir bilgi henüz paylaşılmadı. Şimdilik yalnızca filmin merkezinde, Kral T'Challa'nın kız kardeşi Shuri'nin (Letitia Wright) ve kız arkadaşı Nakia'nın (Lupita Nyong'o) yer alacağı biliniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top