Hesabım
    Toronto Film Festivali Programı Belli Oldu

    Toronto Film Festivali Sam Mendes, Tyler Perry, Darren Aronofsky gibi yönetmenlerin yeni filmlerini içeren seçkisini açıkladı.

    Ödül sezonunun resmi olmayan başlangıçlarından biri oldupunu söyleyebileceğimiz Toronto Film Festivali'nin 2022 seçkisi açıklandı. Festivalde dünayca ünlü birçok yönetmenin filmi dünya prömiyerini ya da Kuzey Amerika prömiyerini yapacak. 

    Steven Spielberg'in otobiyografik filmi "The Fabelmans", Sam Mendes'in Olivia Colman ve Colin Firth'lü romantik filmi "Empire of Light", Darren Aronofsky'nin Brendan Fraser başrollü dramı "The Whale" ve Rian Johnson'ın "Bıçaklar Çekildi" devam filmi "Glass Onion: A Knives Out Mystery" festivalde ilk kez seyirciyle buluşacak filmlerden yalnızca bir kısmı. 

    Ayrıca; Florence Pugh başrollü gizem ve gerilim filmi "The Wonder", Harry Styles başrollü "My Policeman", Ewan McGregor ve Ethan Hawke'ın üvey kardeşleri canlandırdığı "Raymond & Ray", Anya Taylor-Joy ve Ralph Fiennes'in başrolü paylaştığı "The Menu" gibi yılın merakla beklenen birçok filmi Toronto Film Festivali'nde görücüye çıkacak. 

    Gala Sunumları

    Açılış Gecesi

    Özel Gösterimler

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top