Hesabım
    'The Dark Knight Rises'ın Kadın Oyuncuları Kim Olacak?

    Eva Green ve Naomi Watts ilk önce çıkanlar...<br />

    Yeni Batman filmi 'The Dark Knight Rises'ın kadrosu hakkında şu sıralar pek çok dedikodu dolaşıyor. Dedikodulara bakılırsa, Eva Green ve Naomi Watts yeni Batman'da rol kapan iki ünlü aktris.

    Dedikodular hakkında yapım firmasından henüz doğrulama ya da yalanlama gelmiş değil, buna göre Green'in filmin kötülerinden Talia al Guhl'u, Watts'ın da Batman'ın aşk hayatında bir dönem yer etmiş sarışın gazeteci Vicki Vale'i canlandırması düşünülüyor.

    Gizlilik içinde yürütülen her yüksek bütçeli proje gibi, Batman hakkında çıkan dedikodular da bu isimlerle sınırlı değil. Aralarında Anne Hathaway, Keira Knightley, Jessica Biel, Kate Mara ve Charlotte Riley gibi filmde oynaması muhtemel isimlerin olduğu bir grup kadın oyuncunun önümüzdeki haftalarda test çekimlerine başlayacağı iddia ediliyor. Oyuncular arasında Gemma Arterton'ın isminin de geçtiğini fakat güzel yıldızın 'Hansel ve Gretel' filminde başrol oynayacak olması nedeniyle projeye dâhil olmadığı da ekleyelim.

    Gelelim projede kesinleşen diğer bilgilere; Christopher Nolan yönetmenliğinde çekilecek olan 'The Dark Knight Rises'ın set tarihi 6 Mayıs olarak açıklandı. Çekimlerin bitiş tarihi ise 2011 Kasım ayı olarak planlanıyor. Filmin çekim mekânları Los Angeles, Detroit ve İngiltere olacak. Ayrıca bizleri yeni bir Batmobile ve Batcave bekliyor...

    20 Temmuz 2012'de vizyona girecek olan filmin kesin kadrosunu tekrar hatırlatırsak: Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman ve Tom Hardy

    .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top